De ce Standard Studio 2018-01-15T10:02:39+00:00

De ce Standard Studio

DE CE SA ITI IEI O FRANCIZA STANDARD STUDIO?

Chiar daca videochatul e o afacere banoasa, multe studiouri se inchid. De ce?

 • Nu reusesc sa se promoveze suficient cat sa castige increderea modelelor
 • Nu stiu cum sa-si ajute modelele sa faca bani
 • Nu stiu cum sa isi desfasoare activitatea legal.

Standard Studio are solutia completa pentru a lucra 100% legal si toate procedurile pentru a garanta castigul modelelor.

La o prima vedere un studio de videochat nu pare o activitate prea complexa. Multi au incercat sa-si deschida studiouri, foarte putini au reusit sa ramana deschisi si sa si faca profit.

Pentru a opera profitabil un studio de videochat trebuie ca mai multe lucruri sa functioneze perfect in acelasi timp. Pana pui totul la punct dureaza si costa – ani de zile si sute de mii de Euro!

Cu ajutorul experientei din America, cu peste 1 milion de $ investiti si cu sprijinul consultantilor juridici si financiari contractati pentru consolidarea filialei din Romania, Standard Studio a creat reteta succesului in videochat, o reteta de care acum poti sa beneficiezi si tu!

Oportunitatea consta in a intra in sistem si a primi ajutor cu absolut tot ce e nevoie pentru a face un profit consistent si in siguranta, an dupa an!

Succesul modelelor e succesul francizorului

Succesul si gradul ridicat de multumire a modelelor garanteaza succesul studioului in care isi desfasoara activitatea.

Am facut un sondaj intre modelele Standard Studio pentru a afla care sunt cele mai importante 3 trasaturi la un studio de succes si am aflat urmatoarele:

 • Trainingul
 • Atmosfera placuta de lucru
 • Garantia platilor rapide a incasarilor de pe site

Franciza Standard Studio primeste scor maxim la toate aceste cerinte.

O FORMULA DE SUCCES

Am perfectionat informatia culeasa si implementata in ani de experienta pentru a sintetiza cea mai performanta metoda de training, care garanteaza succesul oricarui model dispus sa invete si sa progreseze.

Am creat “profilul membrului Streamate” pentru a sti exact care abordare creeaza cele mai de succes interactiuni online, in special in ceea ce priveste fidelizarea de catre model a membrilor.

Prin marketingul national, ajungem la orice persoana interesata si putem sa o redirectionam catre cea mai apropiata franciza Standard Studio.

Formam atat echipele de traineri din fiecare franciza, cat si modelele acestora, prin lectii video simple, cu toate informatiile pe un suport extrem de accesibil. Certificarea trainerilor se face pe baza de examen, in urma caruia primesc diplome acreditate in sistemul Standard Studio.

Practic, te ajutam cu:

 • setare business
 • formare personal
 • recrutare modele
 • formare modele
 • sustinere pe intreaga durata a activitatii

Standard Studio iti ofera solutia unei afaceri extrem de profitabile, la cheie!

Afla cum te poti alatura si tu echipei castigatoare Standard Studio! Suna-ne la 0785284575 sau da-ne un email la franciza@standardstudio.ro sau acceseaza Mapa Francizorului aici.