Cine suntem 2020-07-13T15:18:28+01:00

Cine suntem si cum te putem ajuta

Standard Studio este cea mai mare companie de training in videochat din Romania, cu actionariat 100% american.Sucursala din Romania a fost fondata in 2010, cu o investitie de peste 1.000.000 $.

In parteneriat cu Streamate, Standard Studio recruteaza si formeaza cele mai bune modele de videochat din lume. Am antrenat de-a lungul timpului peste 2000 de modele.

Platforma www.Streamate.com este cel mai mare site-platforma de videochat din lume, cu o cota de piata de peste 70%, platforma pe care Standard Studio are singurul calificativ de “Preferred Studio”.

Numele Standard Studio e cunoscut ca un generator de povesti de succes in videochat.
Modelele Standard Studio sunt printre cele mai bune modele din lume, iar existenta companiei pe piata din Romania a dus la crearea de oportunitati pentru mii de pesoane.

De mai bine de 7 ani am rafinat metoda de training pentru a maximiza potentialul fiecarui model si a-i garanta acesteia incasari maxime.

FORMULA SUCCESULUI LA CHEIE

Din 2017, la cererile persoanelor din provincie am decis sa extindem Standard Studio prin francizare astfel incat metoda noastra de training sa fie disponibila pentru cat mai multe modele.

Metoda de training Standard Studio, cu lectii video simple, este atat de eficienta incat aproape orice model poate face bani – indiferent de aspect, varsta sau experienta in domeniu.

Ca francizor Standard Studio vei fi ajutat si sustinut in dezvoltarea unui studio de videochat de succes la tine in oras.

Investitia intr-o franciza Standard Studio nu este mare si perioada de recuperare a investitiei este foarte scurta in comparatie cu afaceri din alte domenii.

CE PRIMESTI CA FRANCIZOR

  • partea legala (de la deschidere firmei la autorizatii de functionare si structura prin care iti desfasori activitatea in mod legal, modele de contracte)
  • partea tehnica (setarea retelei si a echipamentelor, intretinerea lor, lista de furnizori, internet)
  • gasirea si amenajarea locatiei (pentru ca studioul sa functioneze eficient si profitabil cat mai repede)
  • instruirea echipei administrative (plus certificarea prin diploma a angajatilor si a managerului studioului)
  • promovare online si offline – site-ul francizei, conturi de social media, materialele publicitare (bannere si pliante), campanii online de promovare a francizei
  • aprobarea prioritara a conturilor modelelor tale (in maxim 24h!) si sustinere in relatia cu siteul, cu rezolvarea rapida a oricarei probleme care poate aparea.
  • training pentru modelele tale, prin lectii video simple si usor de urmarit – aproape orice model care parcurge lectiile video va face bani.
  • exclusivitate – vei avea propriul teritoriu protejat! (orasul pe are il alegi va fi al tau in exclusivitate, nu vom lua si alti francizori in aceeasi zona.)

“Cred ca este mai bine sa te alaturi unei echipe castigatoare, decat sa incerci singur, cu resurse limitate, sa concurezi pe o piata pe care nu o cunosti in totalitate.
Cu Standard Studio am primit o solutie la cheie, deja testata si care functioneaza cu succes. Avem acces la cursuri complete de certificare a angajatelor, lectii video pentru modelele pe care le recrutam, campanii de promovare complete pentru cresterea afacerii, lista completa de furnizori pentru serviciile esentiale si sprijin constant.
Si, mai ales, avem acces la o promovare deosebita pentru modelele noastre, pe cea mai mare platforma de videochat din lume. Asta inseamna ca atat noi cat si modelele castigam maxim din prima zi de activitate online.” – Andreea Cimpoeru, Franciza Standard Studio Ploiesti

Ai ocazia sa intri intr-un domeniu profitabil, alaturi de un partener puternic, cu un sistem de management si training perfectionat si testat pe parcursul a 10 ani si cu un sistem care functioneaza excelent in piata, aducand un profit consistent tuturor celor implicati. Profita de ea!

Afla cum te poti alatura si tu echipei castigatoare Standard Studio! Suna-ne la 0785.284.575 sau da-ne un email la franciza@standardstudio.ro sau acceseaza Mapa Francizorului aici.