Bucuresti

La Standard Studio castigi garantat minim 4500 LEI/luna

Incepe activitatea ca model videochat la Standard Studio si primesti garantat 4500 LEI/luna in primele 3 luni, direct pe cardul tau!

Se acorda un venit garantat de minimum 4500 Lei pe luna, in primele 3 luni, modelelor noi care stau online 35 de ore in fiecare saptamana.

De ce primesti GARANTAT 4500 LEI/luna?

Pentru ca politica Streamate este sa sprijine modelele si sa le usureze munca. Daca depui efort si interes si respecti conditia cu cele 35 de ore pe saptamana, cei de la site isi asuma responsabilitatea si te platesc cu cei 4500 LEI in primele 3 luni, direct pe cardul tau!

Primele 3 luni ale unui model sunt decisive, aceasta e perioada care va determina evolutia modelului pe termen lung. Orice cont nou, incepe doar cu promovare de model nou, fara alte statistici. Ca sa creasca in trafic si incasari in acest timp, modelul trebuie sa stranga statistici, sa atraga membri fideli si sa evolueze ca model in ceea ce priveste interactiunea pe camera. Iar in tot acest timp, Streamate iti garanteaza cei 4500 LEI, ca tu sa poti construi relatii de durata si sa-ti consolidezi pozitia pe site, fara sa trebuiasca sa iti faci griji in privinta incasarilor!

Streamate iti ofera siguranta financiara de care ai nevoie ca sa fii relaxata si ca poti invata cat mai repede si cat mai bine cum sa performezi la cote maxime! Impreuna cu echipa de experti Standard Studio, vei ajunge foarte repede la castiguri foarte mari!

Asa ca, daca vrei sa incepi cu un castig garantat de 4500 LEI lunar si sa ai parte de o multime de alte beneficii, nu mai sta pe ganduri! Vino la Standard Studio si incepe noua ta viata acum!

Contacteaza-ne