Bucuresti

La Standard Studio castigi garantat minim 1000$/luna

Incepe activitatea ca model videochat la Standard Studio si primesti garantat 1000$/luna in primele 3 luni, direct pe cardul tau!

Tot ce trebuie sa faci ca sa ai parte de acest beneficiu este sa stai online 35 ore in fiecare saptamana (7 ore pe zi) si vei primi GARANTAT minim 1000$/luna! Asadar, nu conteaza daca ai reusit sa faci doar 400$, 700$ sau 0$, Streamate va completa restul sumei, iar tu vei avea in buzunar 1000$ GARANTAT!

De ce primesti GARANTAT 1000$/luna?

Pentru ca politica Streamate este sa sprijine modelele si sa le usureze munca. Daca depui efort si interes si respecti conditia cu cele 2100 de minute pe saptamana, cei de la site isi asuma responsabilitatea si te platesc cu cei 1000$ in primele 3 luni, direct pe cardul tau!

Primele 3 luni ale unui model sunt decisive, aceasta e perioada care va determina evolutia modelului pe termen lung. Orice cont nou, incepe doar cu promovare de model nou, fara alte statistici. Ca sa creasca in trafic si incasari in acest timp, modelul trebuie sa stranga statistici, sa atraga membri fideli si sa evolueze ca model in ceea ce priveste interactiunea pe camera. Iar in tot acest timp, Streamate iti garanteaza cei 1000$, ca tu sa poti construi relatii de durata si sa-ti consolidezi pozitia pe site, fara sa trebuiasca sa iti faci griji in privinta incasarilor!

Streamate iti ofera siguranta financiara de care ai nevoie ca sa fii relaxata si ca poti invata cat mai repede si cat mai bine cum sa performezi la cote maxime! Impreuna cu echipa de experti Standard Studio, vei ajunge foarte repede la castiguri foarte mari!

Asa ca, daca vrei sa incepi cu un castig garantat de 1000$/lunar si sa ai parte de o multime de alte beneficii, nu mai sta pe ganduri! Vino la Standard Studio si incepe noua ta viata acum!

Programeaza-te online la un interviu sau suna-ne la 0785.284.574 si iti vom raspunde cu drag la orice intrebare!

Programeaza-te la interviu online
(gratuit, fara nicio obligatie)
sau Stabileste un interviu telefonic
031.433.52.52