De ce e Streamate cel mai bun site de videochat din lume

Poate parea ciudat astazi, cand Streamate este recunoscut ca cel mai mare site din domeniu, ca acum 8 ani, in Romania, mai nimeni nu stia de el chiar daca si atunci era unul dintre cele mai mari site-uri de pe piata. Modelele ne intreaba frecvent de ce este Streamate cel mai bun site si cu ce se diferentiaza fata de celelalte site-uri de videochat. Asa ca am decis sa tratam cele mai importante motive pentru care partenerul nostru si-a castigat acest statut intr-un articol detaliat.

Motivele pentru care Streamate s-a consolidat ca lider de piata sunt foarte multe, dar am incercat sa le sumarizam pe cele care au avut greutatea cea mai mare in obtinerea acestui rezultat. Iata de ce este Streamate cel mai bun site de videochat:

  • Calitate inainte de toate

Primul si cel mai important motiv este accentul pe care cei de la Streamate l-au pus intotdeauna pe calitate. Aceasta este cheia succesului lor, si motivul pentru care sunt lideri in domeniu.

Streamate nu doar ca are o gramada de membri, dar foarte multi membri de calitate. Acestia sunt dispusi sa plateasca mai mult, dar vor sa si primeasca mai mult. Pe Streamate se cere interactiune de calitate. Acesta este motivul pentru care obiectul de activitate al companiei Standard Studio, pentru care suntem platiti de compania mama din America pe baza de contrat, si nu din banii modelelor, este recrutarea si instruirea modelelor. Asa s-a nascut parteneriatul Streamate – Standard Studio US, cu scopul de a forma modele care sa corespunda nevoilor membrilor fideli.

Desi in Romania anului 2010 erau foarte multe modele videochat, acestea erau obisnuite sa lucreze simultan chiar si pe 10 site-uri si se concentrau pe nuditate si vulgaritate, nu pe comunicare si interactiune normala, fireasca.

Iar Streamate nu putea fi unul dintre aceste 10 site-uri, in primul rand pentru ca cerintele tehnice pentru video de calitate pe Streamate faceau imposibila conectarea simultana chiar si doar cu un singur alt site.

Asadar site-ul a decis sa se implice si in partea de formare a modelelor si a contractat compania americana Standard Studio US sa deschida o filiala in Romania. Scopul a fost sa puna bazele unui nou tip de videochat, de calitate, care sa corespunda asteptarilor membrilor Streamate.

Astfel modelele din Romania au fost instruite sa comunice natural, sa fie ele insele, sa aiba succes punand accent pe propriile calitati, nu pe aspect si vulgaritate. Si toate acestea lucrand pe un singur site, vorbind doar cu membrii acestuia.

CTA block Streamate

STANDARD STUDIO E RECOMANDAT DE STREAMATE, CEA MAI MARE RETEA DE VIDEOCHAT DIN LUME

Stiai ca Standard Studio lucreaza doar cu Streamate?


Vreau sa fac videochat pe cel mai bun site »

 

Afla mai multe pe https://standardstudio.ro

Cu aceasta abordare, Standard Studio a schimbat fundamental videochatul in Romania:

  • A oferit tehnologia necesara modelelor pentru streaming de calitate.

  • A demonstrat ca un model va castiga mult mai mult pe un singur site daca se concentreaza pe comunicarea corecta cu membrii, decat daca lucreaza pe mai multe site-uri simultan, concentrandu-se pe nuditate si sexualitate.

  • A oferit trainingul corect pentru a dovedi cu rezultate potentialul site-ului streamate.

Acum Streamate ocupa locul 1 si in Romania, si tot mai multe modele independente si alte studiouri au copiat modul nostru de lucru ca sa aiba rezultate mai bune.

  • Cele mai mari castiguri din domeniu

Al doilea motiv major pentru care Streamate este cel mai bun site este faptul ca ofera modelelor cele mai mari incasari din domeniu.

A fost greu sa convingem primele modele sa incerce sa lucreze doar pentru Streamate, insa dupa foarte putin timp s-au convins ca e mai profitabil. Au vazut ca intr-adevar pot castiga mult mai mult asa, daca pun accent pe calitate, decat pe 10 site-uri deodata, lucrand la cantitate.

Si da, experienta si testimonialele modelelor ne spun ca modelele au cele mai mari castiguri pe Streamate. Cum spuneam si mai devreme, site-ul are foarte multi membri cu posibilitati financiare ridicate, dispusi sa plateasca bine pentru interactiuni de calitate.

  • Investitii consistente in promovare

Succesul Streamate inseamna succesul fiecarui model in parte. Inca de la infiintare, site-ul Streamate este in crestere in fiecare an, si continua sa domine piata de videochat la nivel mondial.

Asta pentru ca profiturile firmei din primii ani au fost reinvestiti in totalitate in promovarea site-ului si atragerea de membri noi. Fiecare dolar pe care l-a generat fiecare model Streamate a fost folosit exclusiv pentru a aduce si mai multi membri pe site. Mai mult decat atat, Streamate a selectat partenerii publicitari, astfel incat sa pastreze doar traficul de calitate pe site.

  • Viziune pentru viitor

Chiar si dupa ce si-a asigurat pozitia dominanta la nivel global, Streamate a continuat sa investeasca in propriul produs. In prezent, o echipa de peste 200 de programatori lucreaza constant in Seattle, Washington, ca sa asigure, atat membrilor, cat si modelelor un produs de calitate, mereu in pas cu ultimele tendinte in tehnologie.

  • Streamate e trendsetterul industriei

Inovatia in videochat porneste mereu de la Streamate. Nu exista niciun site in acest moment care sa aiba un buget nici macar apropiat cu cel dedicat de site pentru cresterea tehnologica.

Streamate evolueaza impreuna cu modelele si cerintele pietei, feedback-ul modelelor Standard Studio a fost intotdeauna catalizator pentru modificarile aduse la site. Am testat impreuna toate feature-urile noi de pe site, si am lucrat ca acestea sa aduca noi surse de castig modelelor. Nu este un produs fix, ci mereu adaptabil, mereu in dezvoltare si mereu in crestere.

  • Intotdeauna de partea modelelor

Politicile Streamate protejeaza si incurajaza modelele sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, intr-un mediu online sigur si anonim. Totodata, recompenseaza masiv modelele care isi dovedesc implicarea si dorinta de crestere.

Iata cateva exemple care atesta corectitudinea partenerilor nostri:

  • Ofera constant premii, bonusuri si concursuri.

  • Daca exista cereri de chargeback de la membri, nu le scad din incasarile modelelor.

  • Nu penalizeaza modelele in bani.

  • Daca anumite intreruperi tehnice cauzeaza pierderi de incasari modelelor, le compenseaza ei.

  • Ofera show-uri cu suma garantata in bani modelelor celor mai populare.

  • Comunica eficient si rapid cu modelele si rezolva imediat orice problema.

Daca inca nu te-ai convins ca cea mai buna alegere este Streamate, iata ce ne-au transmis chiar reprezentantii site-ului:

Cele mai importante trei motive pentru a deveni model pe Streamate sunt: succesul, siguranta si sustinerea continua, direct sau prin partenerii nostri exclusivi. Exact in ordinea aceasta. Noi, echipa Streamate, am investit foarte mult efort si resurse in a construi si imbunatati constant site-ul pentru ca orice model, care are trasaturile potrivite si determinarea de a reusi, sa aiba succes din prima zi. Oferim modelelor posibilitatea de a controla propriul lor destin si de a decide cat de departe ajung, a explicat Liz Rekevics, Director Marketing Streamate/Streamatemodels.

Echipa Standard Studio este mandra de parteneriatul cu Streamate si de evolutia pe care am adus-o impreuna pe piata videochat din Romania. Parteneriatul cu cel mai tare site de videochat din lume este nu doar in beneficiul modelelor Standard Studio, ci si in avantajul francizatilor nostri. Toti cei care iau franciza Standard Studio au parte de toate avantajele colaborarii cu Streamate:

  • Cele mai mari castiguri din domeniu –> e mai usor sa recrutezi si sa intri pe profit la scurt timp de la deschiderea studioului.

  • Pozitie preferentiala pe site -> modelele sunt promovate pe primele pagini, ceea ce inseamna automat castiguri mai mari.

  • Plati directe catre modele -> fetele isi iau banii direct de la Streamate, fapt ce te scuteste de o gramada de batai de cap contabilicesti.

Vezi in acest articol ce alte avantaje mai ai daca te decizi sa intri in echipa castigatoare si sa-ti dezvolti o afacere profitabila. Standard Studio iti da reteta succesului, cel mai tare site din lume iti va fi partener, restul depinde de tine! Vezi detalii AICI!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.