De ce sa investesti in propriul studio videochat?

franciza-business-de-succes

De ce sa iti deschizi un studio videochat? Simplu: pentru ca iti doresti o afacere profitabila de unde sa iti recuperezi investitia initiala rapid si sa fii pe profit. Daca asta e motivatia ta principala, ai ales corect.

Videochatul este un domeniu profitabil, iar piata este in continua expansiune, asa ca este momentul perfect sa devii antreprenor si sa iti deschizi un studio. Fie ca ai fost model in trecut si stii cum functioneaza lucrurile in acest domeniu, fie ca nu ai niciun fel de experienta si vrei doar sa fii pe cont propriu, sa iti deschizi un business, domeniul videochat e cea mai buna idee. Studiourile videochat din Romania au an de an milioane de dolari cifra de afaceri si profit la care alte business-uri nici macar nu viseaza.

Totusi, nu este deloc usor sa cresti o idee de la zero, sa o promovezi, sa-ti castigi si sa-ti mentii locul pe piata. Nu e simplu sa construiesti un brand nou, sa te faci cunoscut si demn de incredere si, in acelasi timp, sa tii piept concurentei. Asta e motivul pentru care s-au deschis foarte multe studiouri videochat care s-au si inchis cu viteza cu care au fost lansate. Pentru ca nu este la fel de usor si sa gestionezi cu succes aceasta afacere.

De aceea, ca in orice domeniu, e nevoie “sa furi meserie”, sa inveti de la cei mai buni. Nu trebuie sa inventezi tu din nou roata, ci sa te alaturi celor care sunt un etalon in acest domeniu. Sa te lasi ghidat de experti, de cei care au testat si confirmat deja cele mai bune metode. Cum poti sa faci asta? Cumperi o franciza!

franciza-e-cea-mai-buna-solutie-daca-vrei-un-business-profitabil-intr-un-timp-recordAdica iti deschizi un studio dupa modelul unuia de succes deja existent, in baza unui contract de franciza. Studioul francizor, contra unei taxe, iti acorda tie, francizatului, sprijin si asistenta in deschiderea si derularea afacerii.

Asta inseamna ca nu iti mai bati capul si nu mai cheltuiesti o gramada de bani incercand sa te impui pe piata pentru ca ai deja un brand puternic in spate. Nu mai trebuie sa te gandesti cum sa creezi proceduri si sa construiesti un sistem performant pe baza caruia sa functioneze afacerea pentru ca primesti toate acestea. Nu mai e nevoie sa te zbati sa castigi increderea pontentialelor modele pentru ca reputatia studioului francizor face deja asta pentru tine. Practic primesti o afacere la cheie!

Cum stii ce franciza sa alegi?

Acesta este cel mai important pas pe care trebuie sa il faci ca antreprenor in acest caz. Sa te asiguri ca studioul francizor este cea mai buna optiune pentru viitorul tau. Iar pentru asta e bine sa te uiti la cateva aspecte esentiale:

  • Studioul este cunoscut si apreciat in Romania.
  • Are ani buni de experienta in spate.
  • Iti ofera exclusivitate teritoriala.
  • Te sprijina din prima zi, de la business plan, la alegerea locatiei, amenajarea spatiului, instruirea personalului etc.
  • Iti ofera sprijin pe intreaga durata a activitatii, chiar si pe campaniile de marketing.
  • Iti recuperezi investitia in primul an.

Pare prea frumos sa fie adevarat? Nu prea gasesti francizori care sa iti ofere toate aceste beneficii? Ei bine, Standard Studio iti garanteaza toate acestea. Cu Franciza Standard Studio primesti la cheie propria afacere profitabila din primul an!

De ce sa devii francizat Standard Studio?

Standard Studio este cea mai mare companie de training in videochat din Romania, cu actionariat 100% american. In parteneriat cu Streamate, Standard Studio recruteaza si formeaza cele mai bune modele de videochat din lume. Platforma Streamate este cel mai mare site-platforma de videochat din lume, cu o cota de piata de peste 70%, platforma pe care Standard Studio are singurul calificativ de “Preferred Studio”.

Cu ajutorul experientei din America, cu peste 1 milion de dolari investiti si cu sprijinul consultantilor juridici si financiari contractati pentru consolidarea filialei din Romania, Standard Studio a creat reteta succesului in videochat, o reteta de care acum poti sa beneficiezi si tu!

descopera-reteta-succesului-pentru-un-studio-videochat-profitabil

Devino francizat Standard Studio si primesti tot ce ai nevoie ca sa reusesti:

  • partea legala (de la deschiderea firmei la autorizatii de functionare si structura prin care iti desfasori activitatea in mod legal, modele de contracte)
  • partea tehnica (setarea retelei si a echipamentelor, intretinerea lor, lista de furnizori, internet)
  • gasirea si amenajarea locatiei (pentru ca studioul sa functioneze eficient si profitabil cat mai repede)
  • instruirea echipei administrative (plus certificarea prin diploma a angajatilor si a managerului studioului)
  • promovare online si offline – site-ul francizei, conturi de social media, materialele publicitare (bannere si pliante), campanii online de promovare a francizei
  • aprobarea prioritara a conturilor modelelor tale (in maximum 24h!) si sustinere in relatia cu siteul, cu rezolvarea rapida a oricarei probleme care poate aparea.
  • training pentru modelele tale, prin lectii video simple si usor de urmarit – aproape orice model care parcurge lectiile video va face bani.
  • exclusivitate – vei avea propriul teritoriu protejat! (orasul pe are il alegi va fi al tau in exclusivitate, nu vom lua si alti francizori in aceeasi zona.)

Inca nu esti convins? Vezi AICI 10 motive ca sa iti deschizi propriul Standard Studio!

bani

In niciun alt domeniu nu exista un potential mai mare de crestere cu o investitie atat de mica! Mai mult, amortizarea investitiei se intampla intr-un timp record. Cu 15 modele cu incasari minime, sau cu 10 modele cu incasari medii, iti recuperezi investitia in numai 12 luni. Vezi detalii despre acordarea francizei si preturi AICI.

Intra si tu in echipa castigatoare si dezvolta-ti afacerea care iti va aduce statutul la care ai visat. Standard Studio iti da reteta succesului, restul depinde de tine!

Scrie-ne ACUM ca sa-ti asiguri exclusivitatea teritoriului in care te afli si beneficiaza de sansa de a intra intr-unul dintre cele mai profitabile domenii ale momentului! Esti gata sa fii un antreprenor de succes? Te asteptam!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.