Training Remote GRATUIT pentru modelele Standard Studio

training remote

Chiar daca beneficiile programului Standard Acasa sunt deja numeroase si dovedesc faptul ca este cel mai avantajos soft pentru a face videochat cu succes din confortul propriei locuinte, echipa Standard Studio vine cu noi avantaje pentru modelele independente. De acum oferim tuturor modelelor training constant, fie ca lucreaza de la studio, fie de acasa. Afla totul despre acest nou beneficiu si cum poti sa faci foarte multi bani lucrand de acasa.

Videochatul de acasa este pentru toti cei care s-au saturat de joburi prost platite si vor stabilitate financiara lucrand din confortul propriei locuinte. Insa software-ul Standard Acasa este pentru toti cei care vor sa faca videochat in mod profesionist de acasa. Pentru ca daca vrei incasari consistente, e nevoie de un pic mai mult decat sa dai drumul la webcam si sa astepti sa-ti curga banii in cont. Vestea buna e ca Standard Acasa a fost conceput de Standard Studio tocmai ca sa te ajute in acest proces.

De ce sa alegi Standard Acasa?

E simplu: pentru ca ai parte de suport din partea unei echipe cu ani buni de experienta in domeniu. Trainerii Standard Studio au ajutat mii de modele sa isi schimbe viata si sa ajunga la castiguri la care nici nu au visat. De ce sa-ti bati capul sa gasesti singura calea spre succes, cand exista deja o metoda care iti garanteaza asta?

Am creat trei pachete, tocmai ca sa venim in intampinarea nevoilor diferite:

Pachetul INTRO iti da posibilitatea sa incerci GRATUIT pentru 30 de zile software-ul Standard Acasa. Il descarci dupa ce iti este aprobat contul de model, pe care ti-l cream noi, si ne ocupam de aprobarea prioritara a acestuia. Contul il poti folosi pe parcursul celor 30 de zile, dar si dupa aceea, daca achizitionezi pachetul BASIC sau COMPLET.

De asemenea iti punem la dispozitie si lectiile video care iti arata cum sa faci setarile de baza ale contului de model si ale metodei de plata preferata de tine.

Softul Standard Acasa iti permite conectarea la site prin apasarea unui singur buton. Mai mult decat atat, face toate setarile tehnice pentru ca sesiunea ta de videochat sa se califice la cel mai inalt nivel de calitate.

In pachetul BASIC primesti in plus un pachet de 14 lectii video care iti ofera informatiile de baza in ceea ce priveste activitatea. Chiar daca nu ai niciun fel de experienta in domeniu, poti face bani imediat, pentru ca iti punem la dispozitie BONUS pachetul de lectii video in limba romana, subtitrate, care iti prezinta bazele activitatii.

Pachetul COMPLET iti ofera, IN PLUS fata de pachetul de baza, mai multe beneficii. Primesti un pachet de 17 lectii video avansate, prin intermediul carora afli strategia corecta pentru a-ti maximiza incasarile. Mai mult, ai parte de o ora de training unu la unu cu un trainer specializat in care primesti o evaluare completa a activitatii tale, precum si sugestiile cu privire la ce mai poti schimba ca sa iti cresti incasarile. Vei fi observat(a) pe parcusul intregii ore de catre un trainer din echipa Standard Studio si vei putea sa beneficiezi de experienta noastra din confortul spatiului tau personal de lucru.

De asemenea, vei putea rezolva orice problema tehnica cu ajutorul nostru. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniu si iti pot da un raspuns cu privire la orice intrebare sau nelamurire de natura tehnica.

Suna bine, nu-i asa? Dar mai avem o veste buna: Oferim suport si training constant tuturor modelelor noastre, atat in studio cat si pentru cele de acasa.

training remote
Inveti tot ce trebuie sa stii despre videochat din confortul propriei case

Ce contine remote training?

  • Verificare constanta sunet/pozitie/imagine.

Expertii nostri vor monitoriza si vor veni cu solutii ca sa optimizeze performanta modelelor.

  • Sfaturi de crestere a incasarilor.

Tips&tricks dezvoltate in ani de experienta care garanteaza castiguri formidabile.

  • Documente cu replici in engleza.

Ca sa construiesti cu usurinta relatii de durata cu membrii de pe site.

  • Suport continuu ca sa-ti cresti incasarile cat mai repede.

Toate acestea prin Skype sau Team Viewer pentru a avea aceeasi experienta ca modelele nostre cele mai performante din birou.

Cum poti sa beneficiezi de expertiza si suportul trainerilor Standard Studio? Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi unul dintre pachetele Standard Acasa, iar trainerii Standard Studio o sa te contacteze.

Practic, cu beneficiul Training Remote ai parte de tot ajutorul de care beneficiaza modelele care lucreaza in studio. Mai mult, cu Standard Acasa nu conteaza daca esti barbat sau cuplu care vrea sa se distreze si sa castige o gramada de bani prin asta. Daca la studio se accepta doar femei, software-ul Standard Acasa este accesibil tuturor, iar performanta la care poti sa ajungi e aceeasi. Mai ales acum ca echipa Standard Studio ofera suport continuu ca BONUS la pachetele Standard Acasa.

SA Html Block

STANDARD ACASA TE AJUTA SA FACI VIDEOCHAT, LUCRAND DE ORIUNDE SI DUPA PROPRIUL PROGRAM.

Datorita parteneriatului pe care il avem cu Streamate, primesti platile saptamanal.


Da, vreau sa incerc Standard Acasa »

 

Afla mai multe pe https://www.standardacasa.ro

Din experienta noastra, un model incepator care urmeaza instructiunile de baza prezentate in lectiile video Standard Acasa castiga cel putin 200 de dolari pe saptamana, lucrand in medie 6 ore/zi, 5 zile/saptamana (1800 minute). Dupa 3 luni de activitate, castigurile cresc la 500 de dolari pe saptamana pentru ca modelul deja si-a insusit tehnicile din lectiile video. Asta inseamna ca iti recuperezi investitia in program extrem de rapid.

Iata ce spune una dintre utilizatorii softului:

Ma intreb de ce nu m-am apucat de treaba asta mai devreme mai ales ca un an de zile am gasit numai job-uri prost platite. Ajung sa fac si peste 3000$ pe luna, lucrand zilnic 8-10 ore. Oriunde m-as fi angajat lucram tot atatea ore si as fi castigat doar 10% din cat fac acum. Mi-era teama la inceput si aveam multe emotii, dar aceasta metoda de training m-a ajutat sa trec peste tot si sa vreau sa fiu cea mai buna”, ne spune Andreea, din Sibiu.

Acceseaza site-ul nostru pentru mai multe detalii AICI sau contacteaza-ne daca ai intrebari sau doresti alte informatii.  Nu uita ca poti sa incerci programul gratuit pentru 30 de zile, iar trainerii nostri sunt aici sa te ajute la fiecare pas. Comanda acum si incepe sa castigi bani in mai putin de 48 de ore!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.