Tot ce trebuie sa stii ca sa faci videochat de acasa

cele-mai-importante-aspecte-de-care-sa-tii-cont-daca-alegi-sa-faci-videochat-de-acasaPare simplu si super accesibil sa faci videochat de acasa. Nu trebuie sa-ti bati capul cu traficul, cu sefii, cu numar de ore online. Esti la tine acasa si faci cum vrei, cat vrei si cand vrei. Esti propriul tau sef si castigi o gramada de bani. Si chiar asa este! Videochatul de acasa este pentru toti cei care s-au saturat de joburi prost platite si vor stabilitate financiara lucrand din confortul propriei locuinte. Insa daca vrei sa faci performanta si sa ai castiguri fabuloase facand videochat de acasa e nevoie sa iei in considerare cateva lucruri esentiale.

Da, este simplu si da, este pentru oricine cu un pic de ambitie, dar e nevoie de mai mult decat sa dai drumul la webcam si sa astepti sa-ti curga banii in cont. In acest articol iti dezvaluim cea mai buna solutie ca sa faci videochat de acasa intr-un mod profesionist. Dar pana sa ajungem acolo, haide sa vedem de ce trebuie sa ai grija ca sa performezi in aceasta activitate:

  1. Atmosfera relaxanta

Acasa te simti cel mai bine si e perfect normal sa fie asa. Ti-e mai usor sa fii autentica, sa fii naturala in spatiul tau intim. Insa e foarte important ce transmite acest spatiu, pentru ca scopul final este sa atragi membrii sa intre intr-o conversatie cu tine. Iar o buna parte din asta se datoreaza si decorului camerei tale. Ca sa ai succes e nevoie de un spatiu care emana un aer rafinat si elegant, sa incite la randul lui. Decorul elegant, de bun gust este aproape la fel de important ca atitudinea sau outfit-ul tau. Trebuie sa atraga membrii, iar tu sa te simti relaxata si confortabila.

Ideal este sa locuiesti singura si sa nu ai vecini prea galagiosi. E greu sa te concentrezi la interactiunea ta cu membrii, daca vecinul de deasupra isi gaureste peretii, sau copilul de alaturi urla din toti plamanii. Daca ai colegi de apartament asigura-te ca nu te deranjeaza in timp ce lucrezi.

  1. Aparatura tehnica performanta

Ca sa faci bani din videochat de acasa, trebuie sa investesti in aparatura de calitate. Ai nevoie de un calculator performant, o camera web HD si internet de mare viteza. Gandeste-te, insa, ca o transmisiune de calitate o sa se vada in incasari si o sa-ti recuperezi investitia in scurt timp.

  1. Atitudine

Un model performant zambeste si este mereu bine dispusa. Priveste in camera si mentine conversatiile interesante. Stie cum sa se imbrace, cum sa se comporte si ce sa spuna ca sa fidelizeze membrii si sa castige sume la care altii doar viseaza.

Habar nu ai cum sa faci asta? E normal. Daca alegi sa lucrezi de acasa nu iti arata nimeni ce si cum sa faci. Nu stii nici cum sau unde sa-ti faci contul, cum sa abordezi membrii, ce sa faci cand nu ai pe nimeni in camera de chat, cum sa tratezi diferitele situatii care pot sa apara etc.

Cand ai o mie de intrebari despre cum sa faci performanta in videochat de acasa si nu stii incotro s-o apuci, Standard Acasa este solutia!

model-cu-laptop

Standard Acasa este software-ul creat de Standard Studio care sa te ajute sa faci videochat profesionist de oriunde. Nu conteaza daca esti fata, baiat sau cuplu, cu Standard Acasa ai aceleasi sanse excelente de castig.

Primesti in pachetul Basic:

  • software-ul care iti permite conectarea la site printr-un singur buton,
  • asistenta si prioritate la crearea unui cont pe cel mai mare si bogat site de videochat din lume – Streamate
  • pachet de lectii video simple in care iti aratam exact ce trebuie sa faci pentru un venit excelent

Nu pierzi nimic daca il incerci, in primele 30 de zile este gratuit. Tocmai ca sa vezi daca e solutia potrivita pentru tine.

Practic nu trebuie sa te obosesti sa-ti creezi contul si nici nu trebuie sa astepti saptamani pana sa ai un raspuns. Cu Standard Acasa poti sa incepi sa faci bani de acasa in mai putin de 48 ore!

De ce?

Pentru ca iti garantam ca la maximum 48 de ore de cand ne trimiti documentele necesare o sa ai un cont de model aprobat, pe care poti incepe sa lucrezi imediat.

Contul de model iti apartine in totalitate, fiind creat direct pe adresa ta de email cu o parola la care numai tu ai acces. Intreaga suma a incasarilor generate de tine pe contul de model iti apartine in totalitate si iti va fi trimisa de catre site prin metoda de plata aleasa de tine.

Nu stii daca laptopul pe care il ai e suficient de bun pentru aceasta activitate?

Standard Acasa te ajuta si aici. La prima rulare softul va evalua echipamentele folosite si viteza conexiunii la internet si te va atentiona in situatia in care este necesar sa le imbunatatesti. In cazul in care e de preferat sa-ti upgradezi echipamentele, poti sa gasesti AICI cele mai performante variante. O transmisie video perfecta te aduce pe primele pagini ale siteului si iti umple buzunarele de bani! 😉

Chiar daca nu ai niciun fel de experienta in videochat si nu ai nici cea mai vaga idee ce si cum sa faci, Standard Acasa este pentru tine!

Iti punem la dispozitie un pachet de lectii simple care-ti arata cum sa faci profit sigur si consistent. Poti sa incepi sa faci bani imediat pentru ca primesti BONUS cu software-ul Standard Acasa pachetul de lectii video in limba romana, subtitrate, care iti prezinta bazele activitatii.

Din experienta noastra, un model incepator care urmeaza instructiunile de baza prezentate in lectiile video StandardAcasa castiga cel putin 200 de dolari pe saptamana, lucrand in medie 6 ore/zi, 5 zile/saptamana (1800 minute). Dupa 3 luni de activitate, castigurile cresc la 500 de dolari pe saptamana pentru ca modelul deja si-a insusit tehnicile din lectiile video.

Daca alegi pachetul COMPLET, primesti in plus lectii video avansate, o ora de training videochat personal si o ora de suport tehnic prin telefon. O sa vezi cat de mult conteaza sa ai putin sprijin. 🙂

videochat de acasa

Poti sa vezi informatii despre pachete AICI. Cum spuneam, partea extraordinara este ca poti sa incerci software-ul pentru 30 de zile fara sa platesti nimic. Inca nu te-ai convins? Iata ce spun utilizatorii Standard Acasa:

Ma intreb de ce nu m-am apucat de treaba asta mai devreme mai ales ca un an de zile am gasit numai job-uri prost platite. Ajung sa fac si peste 3000$ pe luna, lucrand zilnic 8-10 ore. Oriunde m-as fi angajat lucram tot atatea ore si as fi castigat doar 10% din cat fac acum. Mi-era teama la inceput si aveam multe emotii, dar aceasta metoda de training m-a ajutat sa trec peste tot si sa vreau sa fiu cea mai buna”, ne spune Andreea, din Sibiu.

Recomand Standard Acasa oricarei persoane care doreste sa faca bani din videochat, dar nu doreste sa se complice prea mult cu crearea contului si instalarea programelor necesare. A fost floare la ureche, deoarece pachetul Standard Acasa impreuna cu sesiunile gratuite de training si suport tehnic au continut tot ce imi trebuia pentru a incepe munca. Am libertatea de a lucra cand si cat doresc, dovada fiind faptul ca nici macar nu lucrez in fiecare zi, iar asta imi ofera si timpul liber la care nu as fi putut renunta”, spune si Orlando, din Galati.

Daca ai intrebari sau vrei mai multe informatii despre cum sa faci bani din videochat de acasa, contacteaza echipa Standard Acasa. Scrie-ne daca esti pregatit sa fii propriul sef si esti gata sa castigi sume fabuloase din videochat din confortul casei tale. Cu Standard Acasa poti sa incepi sa incasezi banii la care altii doar viseaza in numai 48 de ore!

Ce mai astepti? Comanda Standard Acasa ACUM si beneficiezi de program 30 de zile gratuit!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.