Standard Studio lanseaza The Sex Game

the-sex-game-standard-studio

Videochat-ul este un domeniu foarte competitiv. Membrii au de ales dintre mii de modele, inclusiv cateva zeci de modele noi in fiecare zi. De aceea calitatea interactiunii cu membrii este cea care face diferenta. Ca si in relatiile reale, este important ca modelele sa aduca mereu ceva nou si sa evite monotonia.

“Creativitatea” este cuvantul cheie pentru a mentine interesul cuiva cu care nu te intalnesti niciodata in realitate, insa stim toate cat de greu este sa ai constant o idee noua si spectaculoasa. Acum nu mai trebuie sa iti faci griji, pentru ca Standard Studio vine in ajutorul tau lansand primul sex game dedicat modelelor online!

THE SEX GAME este un joc cu caracter sexual, inovativ si complet personalizabil in functie de preferintele personale, insa simplu de utilizat si incitant de jucat atat pentru tine, cat si pentru membri.

poza 2-sex game

ESTE INOVATIV

Jocurile sexuale clasice se adreseaza exclusiv cuplurilor si implica interactiune fizica, ceea ce pentru un model videochat este imposibil de realizat. Inovatia la THE SEX GAME este ca poate fi jucat atat in cupluri sau grupuri de prieteni intimi, cat si de catre un model videochat alaturi de membrii sai online.

IL POTI PERSONALIZA CUM DORESTI

Poti elimina din pachet cartile cu care nu te simti confortabil, astfel incat sa ai o experienta placuta si naturala. Daca un joc clasic poate fi folosit intr-un singur fel, THE SEX GAME by Standard Studio, vine cu trei moduri diferite de a fi jucat. Pachetul de carti este impartit in trei categorii:

mov, care cuprinde intrebari cu tenta sexuala, in stilul celor din clasicul adevar sau provocare

rosu, care ilustreaza zone ale corpului

portocaliu, care indica o actiune fizica

Cu siguranta ai mai jucat adevar sau provocare, insa fie ca vei alege sa raspunzi la intrebare si sa ii dezvalui partenerului un detaliu intim despre tine, fie ca alegi sa indeplinesti provocarea, este cert ca atmosfera se va incinge rapid.

De la fenomenul Fifty Shades of Grey, tot mai multe cupluri sunt mai indraznete in dormitor si aleg sa-si condimenteze relatia cu mici joculete. Jocul perechi este exact ceea ce iti trebuie daca ti-a suras vreodata sa te lasi purtata de dorintele partenerului tau pana in al noualea cer al placerii.

Spre deosebire de scenariul din Fifty Shades of Grey, ai optiunea sa refuzi actiunea si sa raspunzi la o intrebare intima, precum cele de la adevar sau provocare.

poza 1-sex game

ESTE UN TOPIC EXCELENT PENTRU GOLD SHOWS

De ce este THE SEX GAME atat de special si cum este o inovatie pentru un model videochat?

Al treilea joc a fost special conceput pentru organizarea de Gold Show-uri! Da, ai citit corect, acum ai un aliat in plus pentru a avea un Gold Show de succes. In acest joc vei folosi doar cartile rosii si cele portocalii, lasand in pachet doar cartile indicand zone si actiuni cu care esti confortabila.

Cand esti pregatita, anunta in topicul Gold Show-ului ca vei juca alaturi de membrii tai THE SEX GAME, porneste numaratoarea inversa pentru a incepe show-ul si pregateste-te sa iti vezi incasarile explodand!

In urmatorul articol vom reveni cu sugestii interesante despre cum sa organizezi un Gold Show de succes si cum sa folosesti THE SEX GAME pentru a atrage si mai multi membri in camera ta!

Castiga mai multi bani cu The Sex Game

Joaca acest joc cu membrii tai si vei avea parte de:

  • sesiuni mai lungi de chat platit
  • dezvoltarea unei relatii personale cu membrii
  • o metoda sigura de a atrage membri noi in privat
  • un topic excelent pentru gold shows

 

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.