SMPay – Streamate a lansat prima metoda proprie de plata din domeniu

Inovatia in videochat porneste mereu de la Streamate. Nu exista niciun site in acest moment care sa aiba un buget nici macar apropiat cu cel dedicat de Streamate pentru cresterea tehnologica. Nu este un produs fix, ci mereu adaptabil, mereu in dezvoltare si mereu in crestere.

Chiar si dupa ce si-a asigurat pozitia dominanta la nivel global, Streamate a continuat sa investeasca in propria platforma. In prezent, o echipa de peste 200 de programatori lucreaza constant in Seattle, Washington, ca sa asigure, atat membrilor, cat si modelelor un produs de calitate, mereu in pas cu ultimele tendinte in tehnologie.

Cea mai recenta inovatie este o noua metoda de plata. Streamate e singurul site de videochat care are propria metoda de plata pe care o ofera modelelor. Afla din acest articol cum poti si tu sa primesti cardul SMPay!

Succesul Streamate se datoreaza faptului ca are o viziune pentru viitor si e mereu pregatit sa puna lucruri noi in miscare pentru ca modelele sa aiba cele mai bune circumstante pentru performanta. Asa se explica si faptul ca a dezvoltat propria metoda de plata.

Iata cum poti sa beneficiezi de SMPay:

  • Primul pas este sa iti incarci dovada adresei pe site si sa astepti sa ti se aprobe.
  • Apoi poti sa aplici pentru SMPay.

Dupa ce iti ajunge cardul SMPay (7-10 zile lucratoare), il activezi si iti setezi metoda de plata SMPay pe contul de model.

*Intre timp, iti recomandam sa iti setezi metoda de plata cu cea aprobata anterior (Paxum), ca sa primesti in continuare incasarile, in timp ce astepti sa ti se emita cardul SMPay.

Metoda de plata SMPay va deveni activa pentru contul tau in vinerea din saptamana urmatoare dupa ce ai facut modificarea metodei de plata pe cont, apoi iti primesti banii in fiecare vineri, ca si pana acum.

Emiterea cardului costa 10 euro, iar taxa de administrare anuala este de 19.9 euro. Comisionul de retragere ATM este de 2.95 euro, iar taxa de schimb valutar este 1%.

De asemenea, mai trebuie sa stii ca:

  • Valoarea maxima de bani extrasi la ATM intr-o singura tranzactie este de 800 EUR.
  • Numarul maxim de extrageri la ATM este de 3 ori pe zi.
  • Suma maxima pe care o poti extrage intr-o zi este 2.400 EUR.
  • Poti sa faci plati nelimitate prin POS.
  • Suma maxima pe care o poti avea pe card este nelimitata.
  • Limita de incasari pe zi este de 30.000 EUR.

In concluzie, iti recomandam sa alegi SMPay ca metoda principala de plata pentru ca ai o multime de avantaje: comisioane mai mici – pentru ca este un produs propriu, aplicare simplificata si mai rapida, precum si siguranta – cat timp exista Streamate va exista si SMPay.

Iata ce spune Liz Rekevicz de la Streamate US despre motivele pentru care au creat aceasta metoda de plata, dar si beneficiile cu care vine SMPay:

  1. De ce ati simtit nevoia sa creati o noua metoda de plata pentru modelele videochat?

De-a lungul anilor s-au schimbat destul de des metodele de plata pentru modele, ceea ce este un inconvenient destul de mare. Toate s-au demonstrat a fi instabile si au creat diferite pobleme. Pe langa fluctuatia de costuri, taxe si comisioane care venea la pachet cu fiecare schimbare, era o problema si la setarea noii metode de plata. Practic fiecare model trebuia sa o ia de fiecare data de la capat cu formularele de aplicare pentru card, procesul de verificare si aprobare care putea dura si cateva saptamani fara sa-si poata accesa incasarile, dar si multe alte neajunsuri.

Sreamate deja ofera cele mai bune servicii de videochat, de la calitatea modelelor si a membrilor, pana la promovarea oferita si profitabilitate. Lipsea doar ultimul pas, cel legat de platile catre modele, asa ca SMPay a venit natural ca cea mai buna solutie pentru studiouri si modele independente. Acum putem controla tot procesul: recrutarea si training-ul celor mai bune modele, traficul pe site, calitatea streaming-ului, interactiunea modelelor cu membrii si platile modelelor.

  1. Care sunt principalele avantaje ale SMPay si de ce ati recomanda studiourilor si modelelor sa utilizeze aceasta varianta ca metoda primara de plata?

In principal, stabilitatea metodei de plata si scurtarea timpului si a procedurilor. Aplicatia, aprobarea si stabilirea metodei de plata pe contul de model dureaza mult mai putin. Comisioanele si taxele sunt mult mai mici pentru ca nu mai lucram prin intermediari si incasarile sunt deja in contul de model, nu mai trebuie transferat catre alta banca si nu se mai pierd bani pe drum. Iar nu in ultimul rand, fata de alte metode de plata care au mai existat, atata timp cat va exista Streamate, va exista si SMPay, astfel ca riscurile de a pierde bani sau de a o lua de la capat cu alta metoda de plata sunt 0.

  1. Cum a fost primit SMPay pana acum de colaboratori? Ce feedback ati primit?

Standard Studio a fost primul studio care a beneficiat de noua noastra metoda de plata pentru ca ne bazam foarte mult pe ei sa testam cum functioneaza pentru modele si ce mai putem imbunatati. In ultimele saptamani tot mai multe studiouri si modele independente din toata lumea au inceput sa foloseasca SMPay ca metoda de plata principala si nu am primit reclamatii pana acum. Toti colaboratorii s-au bucurat ca suntem singura platforma din lume care a implementat serviciul de plati.

CTA block Streamate

STANDARD STUDIO E RECOMANDAT DE STREAMATE, CEA MAI MARE RETEA DE VIDEOCHAT DIN LUME

Stiai ca Standard Studio lucreaza doar cu Streamate?


Vreau sa fac videochat pe cel mai bun site »

 

Afla mai multe pe https://standardstudio.ro

Streamate evolueaza impreuna cu modelele si cerintele pietei, iar feedback-ul modelelor Standard Studio a fost intotdeauna catalizator pentru modificarile aduse la site. Asa este si acum, avem privilegiul sa fim primul studio care beneficiaza de SMPay, iar feedback-ul pana acum este foarte bun. Modelele apreciaza cel mai mult faptul ca este mult mai simplu sa aplici pentru SMPay si e si mai usor de folosit. Daca la Paxum trebuia sa faci o gramada de pasi pana sa ai cont si abia dupa aceea puteai sa soliciti si un card, cu SMPay este suficient sa iti validezi adresa. Mai mult, taxa de administrare anuala este mai putin de jumatate, fata de cat este la Paxum.

Cautam constant cele mai bune solutii pentru ca modelele Standard Studio sa aiba incasari cat mai mari, iar banii sa fie trimisi fara intarzieri. Astfel, fetele se bucura de castiguri fara sa aiba batai de cap cu proceduri si metode de plata complicate. Ca intotdeauna, suntem aici sa te ajutam, asa ca nu ezita sa ne contactezi cu orice intrebare!

Iar daca nu faci parte inca din echipa castigatoare, contacteaza-ne! Programeaza-te la un interviu si vino sa ne cunoastem! Lucram exclusiv cu Streamate, cea mai buna alegere pentru ca ofera mult sprijin modelelor si le ajuta sa ajunga la potentialul maxim. Vino la Standard Studio si incepe sa lucrezi in cea mai mare retea de videochat din lume, acum si cu metoda de plata proprie!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.