Tot ce credeai gresit despre videochat si cum stau lucrurile cu adevarat

Mituri despre videochatVideochat-ul este un domeniu condamnat si judecat de multi. Exista o serie de preconceptii total gresite, tocmai din lipsa de informatii reale. Interesant este ca nu doar cei care privesc pe dinafara aceasta activitate au prejudecati, ci si modelele videochat. Mai ales la inceput, pana nu se conving de contrariu, modelele videochat din Romania au o gramada de idei preconcepute fie nascute din propria lor imaginatie, fie preluate de la modelele mai “experimentate”.

Multe dintre aceste idei sunt partial sau complet eronate, iar in randurile de mai jos vom spulbera cele mai frecvente mituri.

1. Doar fizicul conteaza atunci cand faci videochat
Nu este nimic mai gresit decat sa te consideri inferioara unei colege pentru ca are dimensiunile ideale. Tine minte ca idealul tuturor este foarte diferit. Exista barbati de toate felurile, la fel ca si femei de toate felurile, pentru gusturile fiecaruia, fie ca sunt mai implinite, mai scunde, foarte inalte sau cu talie de viespe.

Fiecaruia ii place altceva si membrii stiu ca pe site-urile de videochat pot gasi aceasta varietate.

2. Trebuie sa ma dezbrac pentru a face bani din videochat
Aceasta este o alta idee gresita pe care, din pacate, multe modele o au. Adevarul este insa, ca atitudinea este cea care face diferenta si da valoare unui model. Cu cat esti mai dezbracata de la bun inceput, cu atat sugerezi ca te vinzi ieftin si ca nu pui pret decat pe aspectul tau fizic. Asadar si clientii tai o sa profite strict de asta si nu o sa se astepte la nimic mai mult de la interactiunea cu tine.

E mult mai important cum te imbraci decat sa te dezbraci. Am discutat mai pe larg despre cum sa te imbraci aici.

3. Membrii nu sunt interesati de socializare prin videochat
Daca ar fi asa, nu ar mai exista notiunea de membru fidel in cazul atator modele si nu ar fi posibil sa se ajunga la sumele exorbitante cheltuite de membri pe site-urile de videochat. Pe langa asta, simpla nevoie primara, sexuala si-o pot satisface privind filme XXX sau alte materiale similare pe care le au la discretie si chiar gratuit.

Insa ei cauta o experienta reala, compania unei femei adevarate, intimitatea unui dialog. 🙂

4. Castigi bani din videochat doar daca ai noroc
Chiar daca e mai comod sa crezi ca orice ai face sau nu ai face, tot acelasi succes il vei avea, nu e deloc asa. Depinde de cat de mult iti dai interesul si cat de mult efort depui pentru a deveni un top performer in videochat.

Sansele ca membrii sa te placa oricum te-ai comporta sunt extrem de mici, asa ca trebuie sa ai grija de ce spui si ce faci.

CTA for money post

test

Incepe activitatea ca model videochat la Standard Studio si primesti garantat 5000 lei/luna

Castiga garantat
minim 5000 lei/luna

Da, vreau sa primesc garantat 5000 lei/luna »

Afla mai multe despre toate locatiile Standard Studio pe https://standardstudio.ro

5. Pe o tura se fac mai multi bani decat pe alta
Trafic exista tot timpul pe site, deci nu exista un interval orar in care sa faci bani si unul in care sa nu faci bani deloc. Evident, e normal sa iei in calcul diferentele de fus orar intre Europa de Vest si Romania sau intre SUA/Canada si Romania, insa nu acestea sunt hotaratoare. Mai conteaza si programul fiecarui membru in parte – nu toti vor intra de acasa, sunt membri care intra chiar de la munca, pe de alta parte nu toti lucreaza in timpul zilei, deci este greu de apreciat ca la anumite ore sunt mai multi membri decat la altele.

Cel mai important de retinut este faptul ca tura pe care vei face bani, va fi tura pe care vei lucra constant, doarece vei deveni cunoscuta printre membrii care frecventeaza site-ul in acel interval orar.

Mai mult decat atat, modelele Standard Studio beneficiaza de avantajul de a fi listate pe primele doua pagini ale site-ului, inca din prima zi. Pe primele pagini, indiferent de ora si de anotimp, sunt milioane de membri. Chiar daca exista niste momente in care in general pe site sunt mai putini membri (campionate sportive sau alte evenimente de interes), sunt afectate cu adevarat modelele care sunt listate pe paginile din urma ale site-ului. Pe primele pagini mereu sunt membri si se vor resimti mai putin astfel de momente.

6. Generalizarea membrilor pe site, inainte de a-i cunoaste
Generalizarile sunt un mare dusman in orice activitate, in special in videochat. E in defavoarea ta sa pleci la drum cu preconceptii de genul: indienii sunt saraci, italienii sunt nespalati, englezii sunt hardcore sau americanii sunt prosti.

Gandeste-te ca nici tie nu iti place sa fii bagata in aceeasi oala cu altii sau altele, fara sa aveti nimic in comun, doar pe baza unui singur criteriu cum ar fi sexul, nationalitatea, sau domeniul de activitate.

7. Videochat-ul este o activitate imorala
Nimic mai fals, din moment ce nu exista contact fizic. Nu este nimic mai mult decat un alt gen de socializare, la fel cum ar putea fi pe Skype sau Facebook, unde, de asemenea, nu de putine ori ai vazut sau ai postat poze cu tine in costum de baie sau dintr-o postura mai sexy.

Asadar, important este sa nu etichetezi fara sa ai informatii reale. In niciun domeniu nu te avantajeaza sa pornesti la drum cu prejudecati, cu atat mai putin in videochat.

Daca vrei sa faci bani si sa fii un model videochat de top, nu lasa ca aceste idei preconcepute sa te limiteze.

Experimenteaza si descopera singura ce stil de viata poate sa-ti ofere videochat-ul. Daca esti curioasa de cum functioneaza Standard Studio, te asteptam in vizita! 😉

Alexandra Botea

Alexandra Botea, trainer Standard Studio, este pasionata de munca ei si pune foarte mult suflet in colaborarea cu fiecare model. Cauta si gaseste solutii pentru fiecare problema cu care se confrunta. Increderea pe care modelele o au in ea este rasplatita intotdeauna prin sustinerea continua si rabdarea cu care le explica si le invata secretele succesului in aceasta activitate.