[SUPER PROMOTIE] Marire de sani gratuita la Standard Studio!

Marire de sani gratuita la Standard Studio

Pentru femeile din lumea intreaga, marirea sanilor este o dorinta greu de stapanit. De cate ori ti-ai dorit sa ai sani mai mari? Probabil ca de nenumarate ori. Si din clipa in care ti-ai imaginat bustul perfect n-ai mai putut sa-ti scoti asta din minte.

Iar cand ai incercat sa-ti potolesti curiozitatea ti-ai dat seama ca nu iti permiti o operatie de marire a sanilor. Pentru ca, intr-adevar, aceste interventii chirugicale sunt foarte scumpe. Insa pretul se justifica. Sunt interventii foarte complicate, iar rezultatul final este incredibil.

Marirea sanilor gratuit, in doar 10 luni din punctele bonus acumulate.

Operatie de marire a sanilor gratuita, dupa 10 luni de videochat

Standard Studio este un studio de videochat care isi respecta modelele. Aici ai o activitate independenta si extrem de bine platita. Esti propria ta sefa, ai un program pe care ti-l faci singura si un personal care iti intelege dorintele. Vrei bustul perfect? Noi te ajutam sa iti maresti sanii prin activitatea de videochat, in 10 luni.

Streamate.com plateste operatia doar pentru modelele Standard Studio

Partenerul nostru exclusiv, site-ul Streamate.com iti plateste interventia chirurgicala cu 12.000 de puncte bonus. Aceste puncte sunt generate prin programul Standard Rewards, in functie de activitatea ta la studio.

E simplu ce ai de facut. Trebuie sa lucrezi 2100 de minute pe saptamana. Mai exact 7 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. La finalul acestor 5 zile ai acumulat 200 de puncte bonus si esti recompensata cu inca 100. Ai, in total, 300 de puncte.

La finalul unei luni totalul este de 1200 de puncte bonus.

Dupa 10 luni, daca faci un calcul simplu iti dai seama ca ai adunat suficiente puncte bonus incat sa-ti permiti operatia de marire a sanilor. Numai modelele Standard Studio beneficiaza de acesta super oferta.

operatia de marire a sanilor gratuita doar pentru modelele standard studio

Sanii tai, pe mainile unui chirurg estetician de top

Cum ajungi sa ai sani formidabili? Ne-am gandit la cea mai buna varianta pentru tine. Interventia chirugicala se mai numeste mamoplastie sau marire a sanilor cu implant cu gel coreziv siliconic si va fi executata de doctorul Ciprian Mitache, un chirurg estetician de exceptie, care foloseste cele mai noi tehnici in domeniu. Cabinetul in care vei fi operata dispune de dotari de ultima ora si ofera solutii complete de tratament. N-ai niciun motiv de indoiala in ceea ce priveste transformarea sanilor tai in sani remarcabili.

E util pentru tine sa cunosti cateva aspecte ale acestui implant.

In primul rand trebuie sa stii ca foarte multe femei apeleaza la aceasta procedura. Este cea mai ceruta interventie chirugicala in momentul actual. Avantajele tale sunt numeroase.

In al doilea rand operatia este realizata cu anestezie generala. Este posibil sa fii usor ametita in primele trei ore dupa interventie si sa simti durerea sub forma unei febre musculare, deci nimic grav. Acesta este si meritul chirurgului.

Urmeaza o perioada de recuperare scurta, de cateva zile, iar in urmatoarele 3 saptamani va trebui sa porti o bustiera speciala. Atat.

Sani spectaculosi! Operatie gratuita! Estetician de top!

Te asteapta o avalansa de complimente

Vei purta decolteul potrivit, te vei privi in oglinda si iti vei da seama ca esti… irezistibila. Iar in prezenta celorlalti, sanii tai vor atrage complimente ca doi magneti. Incantati sa te revada vor fi si clientii site-ului, iar castigurile tale pur si simplu vor exploda, multumita formelor tale.

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.