La Standard Studio castigi garantat minim 4200 LEI pe luna

Orice job nou vine cu provocari la inceput si e normal ca in primele luni, in perioada de acomodare, sa nu performezi la capacitatea maxima. Pentru ca la Standard Studio modelele sunt pe primul loc si tinem la satisfactia profesionala si financiara a fetelor noastre, echipa de traineri ghideaza pas cu pas fiecare model nou, astfel incat sa ajunga la performante maxime si castiguri pe masura. Mai mult, la Standard Studio ai parte nu doar de training si sprijin constant, ci si de un venit garantat de minimum 4200 LEI pe luna. Afla din acest articol cum poti sa beneficiezi si tu de acesti bani si ce alte beneficii extraordinare iti ofera Standard Studio.

Cati bani se fac din videochat? Aceasta este, probabil, intrebarea la care se gandesc cel mai des fetele care vor sa devina modele de videochat. Nu o sa te amagim cu sume astronomice, de mii de dolari pe saptamana, asa cum vezi in mai toate anunturile de angajare, pentru ca acelea sunt castigurile modelelor care au deja multi membri fideli, si e imposibil sa ajungi la asemenea incasari din primele luni. Dar echipa Standard Studio si platforma Streamate sunt aici sa te ajute sa ajungi la castiguri substantiale in cel mai scurt timp.

Pentru ca de tine depinde cat de multi bani o sa castigi din videochat. Depinde de cat timp stai online, cum reusesti sa atragi membrii, ce personalitate ai, cat de perseverenta esti si cat de mult esti dispusa sa inveti.

Iar pentru ca stim ca orice inceput este mai greu, Standard Studio si Streamate ofera extra bonusuri pentru modelele noi. De exemplu, site-ul ofera promovare preferentiala pentru modele la inceput de drum. Exista o sectiune “New Models” pentru modelele incepatoare, iar membrii sunt incurajati sa viziteze noile modele, asa ca sansele sa faci bani de la inceput cresc exponential.

In plus, din toamna asta adaugam un nou beneficiu pentru modelele noi: iti garantam un castig de minimum 4200 LEI pe luna in primele 3 luni.

Nu conteaza daca ai reusit sa faci doar 1000 LEI, 2000 LEI sau 0 LEI in prima luna, Streamate completeaza restul, iar tu o sa ai in buzunar la finalul lunii 4200 LEI. Tot ce trebuie sa faci ca sa ai parte de acest beneficiu este sa stai online 2100 de minute in fiecare saptamana.

Primesti GARANTAT 4200 LEI atata timp cat faci minutele necesare online. Este o garantie, o plasa de siguranta, oferita de Streamate pentru modelele noi ca sa le usureze adaptarea de la inceput, dar important este ca in timpul asta o sa te perfectionezi cu ajutorul trainerilor nostri si cu siguranta o sa faci si mai multi bani de atat. Iar faptul ca ai un castig garantat, indiferent de cat reusesti sa faci tu, iti ofera siguranta financiara de care ai nevoie ca sa fii relaxata si sa poti sa inveti mai repede si mai bine sa performezi la cote maxime.

De ce primesti GARANTAT 4200 LEI?

Pentru ca politica Streamate este sa sprijine modelele si sa le usureze munca. Asa ca daca vad ca depui efort si interes si respecti conditia cu cele 2100 de minute pe saptamana, cei de la site isi asuma responsabilitatea si te platesc cu cei 4200 LEI, deoarece au foarte mare incredere in Metoda Standard.

Metoda Standard se bazeaza pe calitatea interactiunii modelelor cu membrii, iar echipa de experti Standard Studio o sa te invete tot ce trebuie sa stii.

Primele 3 luni ale unui model sunt decisive, aceasta e perioada care va determina evolutia modelului pe termen lung. Orice cont nou, incepe doar cu promovare de model nou, fara alte statistici. Ca sa creasca in trafic si incasari in acest timp, modelul trebuie sa stranga statistici, sa atraga membri fideli si sa evolueze ca model in ceea ce priveste interactiunea pe camera.

Orice model nou, indiferent de nivelul din prima saptamana, dupa o activitate constanta in care are un program regulat si are saptamanal un numar de 2100 minute, poate atinge incasari de nivel 2 (600$/saptamana). Aceste 3 luni la inceput sunt necesare pentru a acumula statistici pe cont si a stabiliza contul, ajungand astfel sa aiba o pozitie si un trafic stabil pe site + bonus de trafic. Iar in tot acest timp, Streamate iti garanteaza cei 4200 LEI, ca tu sa poti sa construiesti relatii de durata si sa-ti consolidezi pozitia pe site, fara sa trebuiasca sa iti faci griji in privinta incasarilor.

De ce sunt importante minutele petrecute online?

Modelele care sunt online in mod regulat, cu un numar minim de 1800 de minute in fiecare saptamana, aproximativ in acelasi interval orar in fiecare zi, vor fi listate deasupra modelelor care sunt online doar cateodata. Modelele constante sunt vazute de mai multi membri, au sanse mai mari sa fie notate ca favorite ale acestora, au sanse sa aiba mai multi membri fideli avand un program regulat si primesc rating-uri mai des. Toate acestea contribuie la pozitia pe care o au pe site, pozitie care se va imbunatati in mod constant, pe masura ce isi mentin acelasi program.

CTA for money post

test

Incepe activitatea ca model videochat la Standard Studio si primesti garantat 5000 lei/luna

Castiga garantat
minim 5000 lei/luna

Da, vreau sa primesc garantat 5000 lei/luna »

Afla mai multe despre toate locatiile Standard Studio pe https://standardstudio.ro

Alte super beneficii pentru modelele Standard Studio

Din februarie 2017, Streamate face cinste cu pranzul in fiecare zi. Modelele care lucreaza minimum 2100 de minute online si castiga cel putin 200$ in saptamana anterioara primesc o masa gratuita de luni pana vineri.

In plus, toate modelele Standard Studio beneficiaza si de premii si bonusuri prin Standard Rewards. De asemenea, se organizeaza tombole periodic cu premii incredibile si se acorda si premiul “Modelul lunii” fetelor cu cea mai spectaculoasa activitate.

Mai multe detalii despre promotiile incredibile care te asteapta la Standard Studio gasesti daca dai click AICI.

Asa ca, daca vrei un job stabil, unde sa incepi cu un castig garantat de 4200 LEI lunar si ai parte de o multime de alte beneficii, nu mai sta pe ganduri! Vino la Standard Studio si incepe noua ta viata acum!

Programeaza-te online la un interviu sau suna-ne si iti raspundem cu drag la orice intrebare!

Irina Popescu

Irina este membra fondatoare a filialei Standard Studio din Romania si directorul companiei, fiind un excelent administrator si expert in metoda de training American Standard, fiind personal responsabila pentru succesul a peste o mie de modele Standard.