Solutia care m-a convins sa incep un business pe cont propriu!

am-ales-sa-incep-afacerea-personala-cu-franciza-standard-studio

Imi place la nebunie viata mea. Lasand faptul ca fac mereu ceea ce vreau si nu dau explicatii la nimeni, ma distrez enorm si am si posibilitatea sa ma exprim liber, aici pe blog, despre tot ce gandesc.

Stiu ca v-ati obisnuit cu mine mereu pusa pe distractie si lipsita de constrangeri de orice fel. Insa este in natura noastra, a oamenilor, sa vrem mereu mai mult. Simt ca pot sa fac si mai multe in viata si imi doresc sa fac pasul urmator. M-am tot gandit in ultima vreme ce pot face cu experienta pe care am acumulat-o in anii in care am lucrat ca model.

Franciza Standard Studio

De curand am aflat, chiar de pe blog, cand raspundeam la comentariile voastre, despre Franciza Standard Studio. Asa ca m-am hotarat sa imi deschid propriul meu studio, cu ajutorul celor care m-au invatat tot ce stiu in acest domeniu.

Mi-am dorit mereu sa fiu stapana 100% pe ceea ce fac si castig, insa stiu si ca vine la pachet cu o multime de responsabilitati si batai de cap. Oricat de desteapta m-am crezut mereu, mi-a fost totusi frica sa imi asum un business de la cap la coada. Asta m-a atras cel mai mult la programul de francizare Standard Studio.

Ce pot sa-mi doresc mai mult decat sa ma ocup de o afacere extrem de profitabila, distractiva in acelasi timp si fara sa ma stresez cu birocratia, organizarea etc. La Standard Studio totul este extrem de bine structurat, asa ca incep din start de la un nivel la care as ajunge in ani de munca.

In plus, stiu din proprie experienta cat de usor a fost pentru mine si cat de buna e metoda Standard Studio de training pentru modele. Totul merge ceas aici si atmosfera de lucru e lipsita de stres si situatii penibile. Mi se pare genial ca au decis sa ofere metoda lor si altora prin francizare. Eu una m-am inscris si sper sa gasesc cat mai rapid o locatie potrivita.

Am multe rude in Moldova, din partea mamei, acolo ma simt ca acasa, asa ca am decis sa imi deschid studioul acolo. Moldovencele sunt frumoase si focoase. Zilele trecute am facut o vizita in zona, am stat de vorba cu niste fete, care au fost incantate de propunere mea. Mi-au zis ca decat sa mearga in Italia sa ingrijeasca vreun batran, mai bine raman aici si se ingrijesc pe ele, plus ca au inteles repede ca ar castiga bani mult mai multi si mult mai repede.

tipa-cu-cana

Nu ma voi lasa de videochat in primul rand pentru ca imi place foarte mult, in al doilea rand pentru ca am deja un nivel si mi se pare pacat sa il pierd si in al treilea rand pentru ca as vrea sa le arat si viitoarelor modele din studioul meu cum se face aceasta activitate si cati bani pot castiga.

Asa ca e timpul sa ma pun pe treaba. Va tin la curent cu aventurile mele in calitate de manager. Pana atunci, fiti voi inseva, traiti-va viata din plin si urmati-va visurile!

Va pup,

Izabela

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.