Fantezii, fetishuri si jocuri sexuale in mediul virtual

ce-solicitari-primesc-cel-mai-frecvent-modelele-in-chat-ul-platitDaca te-ai hotarat sa iti incerci norocul in videochat, inseamna ca esti lipsita de prejudecati, deschisa si sigura pe tine. Felicitari! Aceasta este atitudinea care o sa iti aduca incasari substantiale 😉 Iar daca ti-ai deschis mintea suficient incat sa accepti ca sexualitatea este la fel de naturala ca si respiratia, ai si mai multe sanse sa faci foarte multi bani in videochat. Ce este si mai important este ca activitatea de videochat iti va scoate in cale provocari si experiente care o sa te ajute sa te autodescoperi si mai mult si sa te dezvolti.

In acest articol iti aratam la ce sa te astepti in videochat din partea membrilor cand vine vorba despre fantezii sexuale, fetisuri sau jocuri erotice. Mai mult, iti recomandam si ce atitudine sa adopti ca sa iti garanteze cele mai mari castiguri.

Fii deschisa la noi provocari din partea membrilor tai
Pe un site de videochat, barbatii vor vorbi deschis despre ce le place sa faca cu o femeie sau despre ce le-ar placea sa experimenteze. Nu te grabi sa judeci, chiar daca intalnesti fantezii sau fetisuri neobisnuite. Nu uita ca acestea ar putea fi neobisnuite doar pentru tine.
Nu te arata indignata si scarbita daca el iti dezvaluie fantezia sa ascunsa in timpul unui show privat. Faptul ca el ti-a dezvaluit un secret intim se datoreaza increderii pe care i-ai inspirat-o dinainte, nu e cazul sa ii arati ca s-a inselat sa se deschida fata de tine.

De ce ii intereseaza picioarele tale?
Placerea pentru picioare, talpi, degetele de la picioare sau pantofii cu toc este un fetis foarte des intalnit. Exista chiar si o explicatie stiintifica pentru asta. Practic zonele din creier asociate cu organele genitale sunt interconectate cu cele asociate picioarelor. De aici vine placerea pe care o simt. Situatii care implica picioarele nu sunt fantezii sexuale exclusiv masculine. Trebuie sa stii ca acesta este un fetish intalnit si la femei, si poti citi povesti cu sultani care isi satisfaceau nevestele jucandu-se cu degetele de la picioare pe clitorisul lor.

Asadar un barbat care iti urmareste cu interes picioarele nu ar trebui sa te sperie si nu ar trebui sa te raportezi la el altfel fata de unul care iti cere sa te palmuiesti la fund.

Cum se imbina placerea cu durerea
Durerea, in anumite limite, ti se poate parea si tie incitanta si o sa ti se para curios sa descoperi placere in tendintele dominante sau submisive. Un partener caruia ii place sa fie palmuit peste fese nu este neaparat un submisiv sau sclav. Se poate intampla sa se excite din cauza loviturilor repetate, a durerii pe care o simte sau il poate incita un usor sentiment de umilinta si felul in care tu dirijezi intensitatea loviturilor. Poti intalni online barbati care se incita in situatii si mai umilitoare de atat.

Cum poate fi umilirea un turn on
Un exemplu de fetis care se bazeaza pe umilire este small penis humiliation (SPH). Acest joc presupune sa umilesti barbatul bazat pe marimea penisului sau.
O sa inveti ca unii se excita foarte puternic atunci cand simt rusine sau cand se rade de ei. De obicei asemenea instincte sunt reprimate tocmai datorita prejudecatilor existente in societate, dar mediul online este perfect pentru dezvaluirea tuturor dorintelor ascunse.

Ai sa fii surprinsa sa afli ca de obicei prefera jocul asta barbati cu marimi normale ale penisului. Aleg asemenea joc pentru ca le place ideea de a avea pe cineva sa le masoare organul genital, dar mai ales pentru ca situatiile umilitoare pentru ei sunt un foarte bun stimul sexual.

Exhibitionismul
Sa fii exhibitionist nu inseamna neaparat sa te masturbezi in public, ci sa fii cat se poate de deschis si sa nu te deranjeze prezenta in jur a altor persoane in timp ce faci sex. Iar cel mai potrivit loc pentru asemenea tendinte este un site de videochat. Asa ca fii pregatita sa ai discutii de acest gen cu membrii in privat.

Jocurile sexuale de tip roleplay
Jocurile sexuale de tip roleplay sunt si ele foarte interesante si daca ai putina imaginatie o sa le indragesti. Pentru a pune in practica diferite roluri propuse de partener este necesar sa fii flexibila, sa te poti pune in pielea personajului pe care il vei interpreta, dar mai ales in pielea partenerului de joc, pentru ca e foarte important sa stii ce isi doreste el sa vada.
Sa nu te sperii de jocurile frate-sora, profesor-eleva, doctor-pacient, tata-fiica, etc. pe care le intalnesti pe site-urile de videochat. Nu trebuie sa tragi concluzia ca daca un membru ti-a cerut in privat sa il strigi “daddy” acesta este un denaturat. Trebuie sa te gandesti ca pentru un barbat aceste jocuri reprezinta doar o metoda de a elibera anumite tensiuni sau curiozitati care apar in viata lui.
Ai putea chiar sa te gandesti ca este mai bine ca el sa isi exprime aceste curiozitati prin intermediul jocurilor sexuale decat sa le refuleze si sa le transforme in cosmaruri, frici sau fapte josnice.
Daca privesti lucrurile din aceasta perspectiva o sa intelegi rolul important pe care il ai pe site si o sa profiti de faptul ca tu detii controlul showului tau si depinde de tine daca alegi sa frustrezi un barbat sau sa ii satisfaci fanteziile cu profesionalism.
O minte deschisa si o atitudine mereu pozitiva o sa te duca prin experiente de care sa te poti bucura si tu, o sa aduca in show-ul tau oameni de calitate, care iti vor aprecia talentele si vor gasi in tine o cale de eliberare, in timp ce atitudinea critica va pune un zid intre tine si membrii tai, si o sa evite sa se deschida si sa vorbeasca sincer despre ce le place sau ce ii face curiosi.

Cum sa nu dezamagesti membrii atunci cand ii refuzi
Desigur ca vor fi fantezii pe care nu le poti implini, dar in aceste cazuri poti intotdeauna sa ii refuzi politicos, sa le oferi alte idei sau sugestii, poate mai interesante decat ce au ei de propus. Nu rade niciodata de cineva care iti propune o fantezie pe care nu o poti accepta si mai ales nu te grabi sa faci asta in prezenta altor membri de pe site.
Ar putea fi si printre membrii tai fideli cel putin unul care sa aiba aceeasi curiozitate si atunci isi poate schimba parerea despre tine daca te vede ca razi sau iei in bataie de joc o fantezie care il face curios si pe el. Nu inseamna ca vei pierde un membru fidel doar pentru ca ai ras de altul cu cerinte bizare, dar daca te arati ingusta la minte, atunci nici membrii tai fideli nu se vor mai deschide cu usurinta fata de tine.

Daca auzi cerinte dezgustatoare, fii rezervata cu expresiile fetei, trateaza cu diplomatie momentul si refuza politicos, fara sa lasi impresia ca ai prejudecati sau o perspectiva limitata.

Important este sa ramai mereu profesionista si sa retii ca joci un simplu rol ca model videochat. Tu cu ce fantezii te-ai intalnit sau ce jocuri erotice iti plac? Scrie-ne in comentarii 😉

Nicoleta Coman

Nicoleta Coman, trainer Standard Studio, are o vasta experienta de training, gasind mereu metoda potrivita pentru modele provenind din medii sociale si cu experiente de viata total diferite una fata de cealalta. Nicoletei i se datoreaza succesul a sute de modele, fiind unul dintre trainerii care se bucura de cea mai mare popularitate din echipa Standard Studio.