Engleza in videochat

engleza in videochat

De ce este atat de important sa stii tocmai engleza in videochat? Fiind cea mai vorbita limba la nivel international, engleza este si limba cea mai cautata cand vine vorba de videochat. Marea majoritate a membrilor de pe site-urile de videochat sunt din SUA, Canada, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda sau vorbitori secundari de limba engleza.

Un model videochat care stapaneste engleza la un nivel avansat are un avantaj substantial.

Poti face videochat daca nu stii engleza?

Dar ce se intampla daca nu vorbesti engleza foarte fluent sau chiar deloc? Ai putea sa ai succes in acest domeniu? Raspunsul este da, se poate, dar DOAR daca esti dispusa sa progresezi si vei depune efort in mod constant pentru a invata.

Succesul in videochat tine si de capacitatea de comunicare

Sa stii limba engleza la un nivel avansat, atat vorbit cat si scris, constituie un avantaj major pentru un model videochat. Succesul in videochat consta in principal in abiliatea de exprimare si comunicare a modelului. Exprimarea verbala este cu atat mai eficienta, cu cat cunosti mai bine limba respectiva. Totul se va desfasura mai rapid, nefiind nevoie de folosirea lui Google Translate, care mananca din timpul si spontaneitatea unei conversatii.

In ciuda acestori lucruri, o persoana care nu stie engleza prea bine sau chiar deloc, nu trebuie sa fie descurajata din a intra in acest domeniu. Engleza nu este o limba foarte complicata si pe langa asta in ziua de azi o intalnim peste tot. Este destul de simplu de invatat limba engleza la un nivel de baza cat sa te poti intelege cu un vorbitor de limba engleza. De la acest nivel, prin perseverenta si efort sustinut se poate progresa foarte repede.

Trainerii in videochat te pregatesc pentru aparitiile pe camera
La inceputul activitatii de model, la Standard Studio, primesti foarte mult ajutor din partea trainerilor, care te ajuta in timp real cu replici si traduceri. Daca nu stii engleza prea bine sau chiar deloc, sunt puse la dispozitie documente ajutatoare, care includ cuvinte des intalnite in chat, traducerea lor si cum se pronunta, replici pe care le pot folosi membrii, expresii, si alte documente asemanatoare.

Poti folosi Google Translate pentru engleza in videochat
Pe langa ajutorul primit din partea trainerilor si a acestor documente, modelele se pot folosi la inceput si de Google Translate, care poate fi tinut deschis si la indemana ca sa iti faca munca mai usoara.

Pe langa toate astea, desi este foarte adevarat ca a sti engleza la un nivel avansat este un bonus, daca nu stii, nu insemna ca vei fi respinsa de catre membrii de pe site. Foarte multi dintre membri sunt intelegatori, au rabdare si unii chiar incearca sa te ajute.

Comunica permanent cu membrii fideli ai camerei de videochat
Comunicand cu ei constant este un alt mod de a invata engleza rapid.

Luand toate acestea in considerare, nu este un motiv sa nu intri in acest domeniu daca nu cunosti engleza. Totul tine de ambitia si de vointa personala, pentru ca daca vrei cu adevarat, cu ajutorul primit, poti ajunge sa stii engleza, de la 0 la un nivel cel putin de baza, intr-un timp scurt.

Prin urmare, daca nu vorbesti acum limba engleza, un avantaj al activitatii ca model videochat este faptul ca vei ajunge sa inveti si sa vorbesti engleza la un nivel avansat. Trebuie doar sa ai ambitie, vointa si sa te tii de treaba.

Daca faci asta, pe langa faptul ca vei avea castiguri mari, vei invata o limba de circulatie internationala care te va ajuta tot restul vietii.

Si toate astea le poti obtine venind la un interviu scurt si placut la Standard Studio.

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.