De ce sa nu faci videochat pe LiveJasmin?

Site-ul pe care iti desfasori activitatea de model videochat este crucial pentru succesul tau. Poti sa fii cel mai bun model din lume, cea mai carismatica, cea mai interesanta, daca lucrezi pe o platforma slaba, cu trafic scazut, cu membrii neseriosi si cu reguli stupide, incasarile tale nu o sa fie la nivelul pe care il meriti. Un site bun iti ofera vizibilitate, plata corecta si regulata, bonusuri de performanta si iti protejeaza identitatea. Acestea sunt aspecte esentiale pentru un site profesionist pe care sa poti sa castigi bani la adevarata ta valoare, iar lipsa lor ar trebui sa te puna serios pe ganduri. Discutam subiectul pe larg in acest articol, iti aratam de ce nu te avantajeaza sa faci videochat pe LiveJasmin si de ce Streamate este cea mai buna alegere.

La ora actuala sunt foarte multe platforme de videochat, asa ca ai de unde alege. Este important, insa, sa faci alegerea corecta pentru tine, pentru ca iti influenteaza castigurile intr-o foarte mare masura. Nu e totuna sa lucrezi pentru o companie de renume sau pentru alimentara de la colt. Asa e si cu site-urile de videochat, unele sunt business-uri performante, altele doar se tin pe linia de plutire. Inainte sa alegi pentru ce site vrei sa lucrezi, este esential sa stii cat mai multe despre cum functioneaza acestea.

In primul rand, platformele de videochat se impart in doua categorii: Premium si Freemium, cu diferente considerabile in ceea ce priveste oferta, tipul de membri, modul de lucru si beneficiile. Iata care sunt principalele diferente dintre site-urile Premium si Freemium:

  • Premium

Platformele Premium au reguli stricte, au trafic de calitate, plata este PPM (pay per minute), show-urile se fac exclusiv pentru membrii care platesc, iar castigurile sunt garantate.

De asemenea, pe site-urile Premium castigurile tale sunt constante, deoarece vei avea membri fideli, care vor reveni in camera ta.

  • Freemium

Platformele Freemium au prea multe reguli, nu se pune baza pe calitate, ci pe vulgaritate si nuditate.

Plata se face sub forma de tips sau tokens, adica tu faci show si plateste cine vrea si – mai ales –  daca vrea. Poti avea surpriza sa te priveasca 800 de persoane si sa primesti 50 de tokens ($2.5) la finalul unui show, bani pe care ii poti castiga intr-un minut pe site-urile Premium, la o interactiune cu un singur membru sau cu un numar restrans de membri.

De ce este Streamate cea mai buna alegere?

Calitatea traficului este cel mai important lucru cand vine vorba de platforma pe care activezi ca model videochat, deoarece acest factor va influenta cel mai mult castigurile tale. Desi ambele site-uri sunt foarte cunoscute si au trafic mare, LiveJasmin este adesea destinatia preferata a userilor de tip freeloaders.

Userii freeloaders sunt userii care vor sa beneficieze de show-urile tale fara sa plateasca.

LiveJasmin poate fi accesat din cateva click-uri si nu e necesara inregistrarea unui cont pentru a putea interactiona pe chat cu un model. Asteapta-te sa ai in permanenta cateva zeci de useri neinregistrati care sunt foarte nepoliticosi si iti cer sa faci show-uri gratis si devin agresivi cand sunt refuzati ori nu li se raspunde.

CTA block Streamate

STANDARD STUDIO E RECOMANDAT DE STREAMATE, CEA MAI MARE RETEA DE VIDEOCHAT DIN LUME

Stiai ca Standard Studio lucreaza doar cu Streamate?


Vreau sa fac videochat pe cel mai bun site »

 

Afla mai multe pe https://standardstudio.ro

Mai mult, pe LiveJasmin, chiar si cand interactionezi cu un user inregistrat, nu poti sti daca este un membru care va cheltui vreodata bani pe site. Daca pe Streamate cineva nu poate deveni membru pana ce nu isi completeaza datele financiare, ceea ce implica datele personale cu care si-a inregistrat cardul bancar sau contul PayPal, pe LiveJasmin oricine poate deveni membru, nefiind necesare astfel de date. Este suficient sa completeze un nickname si o adresa de e-mail care nici macar nu trebuie sa fie valida, deoarece contul de membru devine activ instantaneu, fara un e-mail de confirmare.

Asa ca daca esti abordata de cineva cu nickname, asta nu inseamna automat ca si este un membru serios, care a intrat pe site sa cheltuie bani. Poate fi oricine! Si isi poate face mai multe conturi!

Minusuri LiveJasmin

Am intocmit o lista completa cu dezavantajele pe care le are LiveJasmin, pentru ca tu sa poti sa iei o decizie in deplina cunostinta de cauza. Iata care sunt cele mai mari minusuri ale acestei platforme:

  • Site accesibil din Romania – poate fi accesat printr-un singur click.
  • Trafic slab calitativ in comparatie cu Streamate – daca pe Streamate majoritatea membrilor sunt barbati din Statele Unite ale Americii, cu o situatie financiara foarte buna, pe LiveJasmin vei intalni foarte multi useri neinregistrati, nepoliticosi, dar insistenti, si membri care vor sa vada showuri gratis.
  • Poate deveni membru oricinepe LiveJasmin poti deveni membru fara sa completezi date personale precum numele real sau o metoda de plata activa. Tocmai de aceea comportamentul multora este lipsit de respect, deoarece nu exista consecinte.
  • Take a Peak – este o optiune prin care membrii pot intra in timpul unei sesiuni private fara acordul sau instiintarea ta.
  • Reguli absurde – chiar daca LiveJasmin este recunoscut pentru strictete si reguli, in realitate aceste reguli sunt mai mult impotriva modelelor. Este foarte comun sa fii penalizata financiar ($5-$20) pentru tinuta, decor si mai ales daca parasesti camera pentru cateva clipe.
  • Plata se face bilunar.

Beneficii Streamate

De cealalta parte, platforma Streamate se concentreaza pe calitate, pe satisfactia membrilor fideli si rasplata corecta a modelelor. Iata beneficiile pe care le ai la Streamate:

  • Site-ul nu poate fi accesat de barbatii din Romania – singura sectiune a site-ului care poate fi accesata din Romania este aceea pentru a deveni model.
  • Protectie impotriva chargeback-urilor – daca plata unui membru va fi respinsa sau restituita din varii motive (cel mai adesea frauda cu carduri), site-ul iti va acoperi integral suma, deci nu vei fi afectata absolut deloc.
  • Protectie impotriva problemelor tehnice – daca anumite intreruperi tehnice cauzeaza pierderi de incasari modelelor, Streamate le va compensa financiar.
  • Membrii majoritar din Statele Unite – membrii Streamate sunt recunoscuti pentru puterea financiara, fiind site-ul unde poti face bani fara a fi nevoita sa intretii zeci sau sute de freeloaders pana ce gasesti un membru serios.
  • Plata se face in fiecare saptamana.
  • Streamate nu penalizeaza financiar modelele pentru aspecte ce tin de decor sau tinuta.
  • Sectiune “New Models” – Streamate isi incurajeaza membrii sa viziteze noile modele, asa ca poti face o multime de bani inca din prima zi.
  • Exclusive 1-on-1 Show – ai posibilitatea de a oferi showuri doar pentru un membru, la un tarif mai mare.
  • Gold Show – optiune similara cu modul in care functioneaza site-urile Freemium, insa implementata mult mai bine. Pe Streamate show-ul va putea fi privit doar de membrii care au platit, iar show-ul va incepe cand suma setata de tine s-a strans si s-a achitat.

Dupa cum ai vazut, ai o multime de beneficii daca alegi Streamate, pe cand sa lucrezi pentru LiveJasmin implica o multime de riscuri: sa nu fii platita pentru show-uri si sa-ti pierzi vremea cu cei care vor doar gratuitati, sa afle oricine despre activitatea ta pentru ca LiveJasmin e accesibil si din Romania si sa fii penalizata financiar pentru lucruri absurde, care tin pana la urma de gustul fiecaruia, precum tinuta sau decorul.

Iti recomandam sa pui in balanta toate aspectele atunci cand vrei sa decizi pe care platforma sa iti desfasori activitatea de model videochat. Fii atenta la toate detaliile, pentru ca, asa cum iti spuneam la inceput, site-ul iti influenteaza in foarte mare masura incasarile.

Asa ca, daca vrei o platforma unde sa te simti in siguranta, cu membrii de calitate, dispusi sa cheltuiasca multi bani ca sa interactioneze cu tine; un site care te promoveaza si te rasplateste in functie de performantele tale, Streamate este alegerea corecta.

Vino la Standard Studio si incepe sa lucrezi in cea mai mare retea de videochat din lume. Standard Studio lucreaza doar cu Streamate si iti oferim si training pe model american, ca sa poti sa iti atingi potentialul maxim.

Programeaza-te la un interviu si vino in echipa castigatoare. Vino sa lucrezi pe Streamate, site-ul videochat numarul 1 din lume!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.