De ce sa faci videochat cu Standard Acasa

videochat acasaDaca te gandesti sa faci videochat de acasa si sa faci o gramada de bani, probabil ca ai luat in calcul varianta sa faci videochat. Ai ales solutia optima, pentru ca videochatul iti va aduce incasari substantiale care o sa iti permita un stil de viata de invidiat. Insa numai daca desfasori activitatea in mod profesionist. Cu siguranta ai analizat mai multe optiuni si te gandesti sa-ti faci cont pe diverse site-uri, poate chiar ai facut-o deja, insa incasarile nu sunt asa cum ai sperat. Esti la inceput, ai o mie de intrebari si nu stii ce si cum sa faci, te simti coplesita. Nu te ingrijora, e normal sa fie asa. Mai mult, avem si o solutie pentru tine. Softul Standard Acasa este solutia ideala daca vrei sa faci videochat de acasa in mod profesionist. Afla din acest articol de ce este mai PROFITABIL sa faci videochat cu Standard Acasa, decat pe cont propriu!

Videochatul de acasa este pentru toti cei care s-au saturat de joburi prost platite si vor stabilitate financiara lucrand din confortul propriei locuinte. Nu trebuie sa-ti bati capul cu traficul, cu sefii, cu anuntatul absentelor. Esti la tine acasa si lucrezi cat vrei si cand vrei. Dar nu oricum! Cel putin nu daca vrei sa faci multi bani din asta. Ca sa fii un model de top, trebuie sa tii cont de cateva lucruri esentiale. Iar programul Standard Acasa a fost conceput ca sa te ajute pe acest parcurs.

Te-ai putea gandi, desigur, ca nu ai nevoie de niciun software si ca poti sa faci videochat si fara niciun suport. Iti creezi contul pe site si gata! E perfect adevarat ca poti sa faci asta, insa e mult mai profitabil sa faci videochat cu Standard Acasa. Iata care sunt principalele beneficii:

  • Cont pe Streamate.com

Iti cream contul pe Streamate.com, cea mai mare si profitabila retea de videochat din lume. Nu trebuie sa-ti bati capul sa-ti creezi contul si nici nu trebuie sa astepti saptamani pana sa ai un raspuns. Cu Standard Acasa poti sa incepi sa faci bani de acasa in mai putin de 48 ore!

Iti garantam ca la maximum 48 de ore de cand ne trimiti documentele necesare o sa ai un cont de model aprobat, pe care poti incepe sa lucrezi imediat.

Platforma Streamate este cel mai mare site de videochat din lume, cu o cota de piata de peste 70%, platforma pe care Standard Studio are singurul calificativ de “Preferred Studio”.

Daca alegi sa lucrezi prin softul Standard Acasa, beneficiezi de conditiile exclusive Standard Studio, precum plati ultrarapide si promovare exclusiva pe site.

Contul de model iti apartine in totalitate, fiind creat direct pe adresa ta de email cu o parola la care numai tu ai acces. Intreaga suma a incasarilor generate de tine pe contul de model iti apartine in totalitate si iti va fi trimisa de catre site prin metoda de plata aleasa de tine.

  • Conexiune optimizata

Ca sa ai succes in videochat, ai nevoie de transmisie de calitate. Cu cat e mai buna imaginea, cu atat ai mai multe sanse sa atragi membrii in camera ta de chat. Nimeni nu o sa dea click pe o imagine blurata sau care sacadeaza. Nu stii daca dispui de echipamentul potrivit pentru aceasta activitate? Standard Acasa te ajuta si aici. La prima rulare softul va evalua echipamentele folosite si viteza conexiunii la internet si te va atentiona in situatia in care este necesar sa le imbunatatesti. O transmisie video perfecta te aduce pe primele pagini ale siteului si iti umple buzunarele de bani!

  • Login cu un click

Nu mai pierzi timp pretios cu toata procedura de logare. Cu softul Standard Acasa totul e mai simplu: dai un singur click si esti online pe site, gata sa castigi bani!

  • Instructaj videochat

Chiar daca nu ai niciun fel de experienta in videochat si nu ai nici cea mai vaga idee ce si cum sa faci, Standard Acasa este pentru tine!

Iti punem la dispozitie un pachet de lectii simple care-ti arata cum sa faci profit sigur si consistent. Poti sa incepi sa faci bani imediat pentru ca primesti BONUS cu software-ul Standard Acasa pachetul de lectii video in limba romana, subtitrate, care iti prezinta bazele activitatii.

videochat de acasa standard acasa
Inveti prin lectii video simple tot ce trebuie sa stii

Programul de training Standard Acasa are o eficienta ridicata, deoarece este:

  • Usor de retinut
  • Interesant de urmarit
  • Bine structurat – cate un video pentru fiecare aspect important
  • Inveti in ritmul tau – urmaresti videourile de cate ori vrei si poti sa pui pauza cand simti nevoia

Din experienta noastra, un model incepator care urmeaza instructiunile de baza prezentate in lectiile video Standard Acasa castiga cel putin 200 de dolari pe saptamana, lucrand in medie 6 ore/zi, 5 zile/saptamana (1800 minute). Dupa 3 luni de activitate, castigurile cresc la 500 de dolari pe saptamana pentru ca modelul deja si-a insusit tehnicile din lectiile video.

Utilizatorii Standard Acasa spun ca softul i-a ajutat foarte mult sa faca performanta in videochat si i-a scutit de eventualele probleme administrative de la inceput. Mai mult, si-au recuperat investitia in soft foarte rapid.

Recomand Standard Acasa oricarei persoane care doreste sa faca bani din videochat de acasa, dar nu doreste sa se complice prea mult cu crearea contului si instalarea programelor necesare. A fost floare la ureche, deoarece pachetul Standard Acasa impreuna cu sesiunile gratuite de training si suport tehnic au continut tot ce imi trebuia pentru a incepe munca. Am libertatea de a lucra cand si cat doresc, dovada fiind faptul ca nici macar nu lucrez in fiecare zi, iar asta imi ofera si timpul liber la care nu as fi putut renunta. Deoarece nu am mai lucrat niciodata ca model videochat, nici nu stiam prea bine ce presupune asta si nici nu as fi stiut ca trebuie sa imi completez profilul sau ce reprezinta fiecare optiune de pe contul de model, deci probabil as fi renuntat chiar inainte sa ma loghez vreodata”, spune Orlando, din Galati.

3 pasi ca sa faci videochat de acasa cu Standard Studio:

E atat de simplu sa faci o gramada de bani din confortul locuintei tale! In doar 3 PASI SIMPLI ajungi sa lucrezi in cea mai mare si mai profitabila retea de videochat din lume si beneficiezi si de suportul de care ai nevoie la inceput de drum:

Pasul 1

Alege Pachetul Standard Acasa care ti se potriveste. Primesti in pachetul Basic software-ul care iti permite conectarea la site printr-un singur buton, asistenta si prioritate la crearea unui cont pe cel mai mare si bogat site de videochat din lume – Streamate, pachet de lectii video simple in care iti aratam exact ce trebuie sa faci pentru un venit excelent. Daca alegi pachetul COMPLET, primesti in plus lectii video avansate, o ora de training videochat personal si o ora de suport tehnic prin telefon. Vezi AICI toate detaliile despre pachete.

Dupa ce lansezi comanda, vei primi un email cu instructiunile pe care trebuie sa le urmezi in continuare.

Pasul 2

Iti cream contul de model pe Streamate.com si ne ocupam de aprobarea prioritara a acestuia, in maxim 48 de ore de la crearea lui.

Pentru crearea contului va trebui fie sa te loghezi pe www.standardacasa.ro si sa incarci documentele necesare (sau sa le creezi cu ajutorul camerei web), fie sa trimiti documentele prin email la adresa support@standardacasa.ro.

Pasul 3

Imediat dupa aprobarea contului de model, adica dupa maxim 24 ore de la crearea acestuia de catre echipa noastra, te vom anunta ca poti incepe sa lucrezi. Noua ta viata fara griji financiare e pe cale sa inceapa! Felicitari! Vei putea urmari lectiile video care te invata tot ce trebuie sa stii oricand si ori de cate ori ai nevoie, de pe contul tau de model.

SA Html Block

STANDARD ACASA TE AJUTA SA FACI VIDEOCHAT, LUCRAND DE ORIUNDE SI DUPA PROPRIUL PROGRAM.

Datorita parteneriatului pe care il avem cu Streamate, primesti platile saptamanal.


Da, vreau sa incerc Standard Acasa »

 

Afla mai multe pe https://www.standardacasa.ro

Esti pregatit sa fii propriul tau sef si sa castigi sume fabuloase din videochat de acasa, in confortul casei tale? Comanda Standard Acasa ACUM si incepi sa castigi bani in 48 de ore.

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.