Cati bani se fac din videochat?

descopera-cati-bani-ai-putea-face-ca-model-videochatPentru a atrage modele la interviuri, majoritatea studiourilor de videochat folosesc in reclame sume astronomice, realizate de modelele de top. Astfel se creeaza impresia ca orice model poate realiza sumele respective inca din prima luna de activitate, insa nu se mentioneaza ce au facut aceste modele si in cat timp au ajuns la acest nivel de incasari.

Este firesc sa ai asteptari nerealiste despre cati bani se fac din videochat si sa te demoralizezi atunci cand incasarile tale nu ating sumele din reclame de la prima incercare.

In realitate totul tine de tine si de cat de mult vrei sa progresezi pentru a deveni si tu un model de top.

Ce caracteristici are un model Standard Studio de top?

  • Cunoaste limba engleza, cel putin la nivel conversational, si comunica constant cu membrii cand este online
  • Este o fire vesela: zambeste si este mereu bine dispusa
  • Priveste in camera pentru a da membrilor impresia ca au o conversatie fata in fata. Pentru cei care te privesc, atunci cand te uiti in camera pare ca te uiti in ochii lor
  • Raspunde sincer si direct intrebarilor membrilor
  • Are un program stabil si este constant online
  • Este creativa si cauta mereu idei si subiecte noi de discutie pentru cand e online
  • Vede videochatul ca pe o distractie, nu ca pe un job. Isi lasa problemele acasa si intra online plina de optimism
  • Este ambitioasa, vrea sa invete si sa evolueze

model-videochat-la-standard-studio

Personalitatea pe site

In videochat este foarte important sa fii tu insati! Evita sa pozezi in ceea ce nu esti. Modelele de top au succes tocmai pentru ca s-au remarcat printr-un stil unic si sunt naturale cand sunt online.

Trebuie sa te gandesti ce te face pe tine speciala si ce te diferentiaza de alte femei si sa iti pui in evidenta aceste atuuri.

Personalitatea ta trebuie sa se vada in pozele de pe contul de model si in descrierea profilului de pe site pentru ca membrii sa stie exact ce personalitate ai si la ce sa se astepte din partea ta.

Atitudinea pe camera

Ca sa te asiguri ca ai toate sansele sa faci bani, in fiecare secunda trebuie sa atragi si sa sustii atentia. Poti face asta daca:

  • saluti membrii atunci cand intra in chatul tau
  • esti atenta la ce spun si le raspunzi
  • starnesti interesul membrilor privind direct in camera web, deschizand un subiect de discutie interesant si zambind sincer.

Relationarea cu membrii

Pastrarea relatiei cu membrii este foarte importanta. Nu este suficient ca in fiecare zi sa ai membri noi cu care sa ai sesiuni private de cate 5 minute si apoi sa nu te mai viziteze vreodata.

Un model de succes stie ca membrii fideli sunt cei care ii vor genera cele mai mari incasari si incearca sa fidelizeze toti membrii cu care discuta si sa ii determine sa se revina in fiecare zi la ea.

Pentru a pastra interesul membrilor si pentru a crea o relatie de prietenie virtuala, este necesar sa comunici in permanenta prin mesaje pe site.

Timpul petrecut online

Singurul mod prin care poti face bani din videochat este de a fi online. Un model de top intelege ca este important sa aiba un program stabil si constant pentru a-si creste permanent incasarile.

Membrii au un program in functie de care intra pe site. Pentru a te asigura ca ii vei fideliza, trebuie sa fii online in aceeasi perioada a zilei in care au intrat prima data in chatul tau. Deci este important sa fii online mereu pe acelasi interval orar.

Pentru a avea grija ca indeplinesti toate aceste criterii, trainerii Standard Studio iti stau la dispozitie pe tot parcursul turei pentru sfaturi, ajutor sau idei noi. Metoda noastra de training, American Standard, asigura castiguri exceptionale fiecarui model Standard Studio. 

Echipa de traineri Standard Studio iti sta permanent la dispozitie

Cati bani fac modelele Standard Studio?

La Standard Studio fiecare model este invatat sa isi puna in valoare trasaturile care o fac speciala si sa mizeze pe ele atunci cand este online.

Pentru ca fiecare model este diferit, iti voi da ca exemple trei tipuri de modele, incasarile lor si cum au ajuns la ele.

>> Tanara mamica de 26 de ani

Acest model a atins in doar 2 luni incasari de $1100 – $2000 pe saptamana.
Inca din prima saptamana a realizat $577.45 pentru ca este o tipa naturala, mereu cu zambetul pe buze si ii binedispune cu usurinta pe cei din jurul ei.

La inceput stia engleza doar la nivel conversational, insa in timp a invatat si acum isi captiveaza membrii cu discutii despre muzica, filme si alte subiecte de actualitate.

A petrecut intre 17 si 30 de ore online in fiecare saptamana, fiind proaspata mamica si copilul fiind prioritatea ei.

Strategia ei este sa determine membrii sa revina la ea si sa stabileasca o relatie bazata pe prietenie si conversatii placute.

tanara-mamica-26-de-ani-lucreaza-la-standard-de-2-ani

>> Tanara de 30 de ani

Acest model are un aspect natural si un nivel crescut al limbii engleze. In prima ei saptamana la Standard Studio a incasat $666.45. Dupa prima luna de activitate reusind sa isi dubleze aceste incasari.

Vorbind atat de bine engleza, comunicarea ei cu membrii este excelenta. De fiecare data cand intra online, camera de chat se umple de membri si isi foloseste tot timpul online la maxim.

Este pasionata de calatorii, mancare si de culturile altor tari. Curiozitatea de a afla mai mult despre fiecare om cu care interactioneaza a ajutat-o sa se remarce printre membrii site-ului ca fiind o femeie inteligenta si empatica.
Acum genereaza intr-o saptamana obisnuita intre $3101 si $5000, in functie cat timp sta online.

tanara-30-de-ani-lucreaza-la-standard-de-1-an

>> Femeie matura de 45 de ani

Acest model a fost dezavantajat la inceputul activitatii pentru ca nu stia limba engleza absolut deloc. Din aceasta cauza, comunicarea cu membrii se realiza cu mare dificultate.

In prima ei saptamana de activitate a generat $143.06. Cresterea incasarilor ei s-a produs destul de lent, pe masura ce a invatat engleza. Astazi se bucura ca nu a renuntat si a continuat sa persevereze si sa fie constanta.

Pentru a ajunge in trei ani la incasari ce depasesc in fiecare saptamana $1100, s-a bazat pe invatarea limbii engleze si pe respectarea unui program de lucru constant.

Si-a dat seama ca trebuie sa se diferentieze de alte modele si sa se faca remarcata si a inceput sa fie creativa cu tinutele pe care le alegea. Fiind mereu eleganta si subtila, a atras membri care sa aiba rabdare si chiar sa o ajute sa invete engleza mai rapid.

femeie-matura-45-de-ani-lucreaza-la-standard-de-3-ani

Concluzii

Din videochat se pot face foarte multi bani, insa nu exista o suma fixa pe care o poate incasa un model. Chiar si un model de top, cu experienta poate avea incasari fluctuante in functie de cat timp petrece online.

La inceput niciun model nu stie exact ce are de facut si cum sa isi puna in evidenta trasaturile care o fac speciala. Abilitatile de comunicare se dezvolta in timp numai daca esti dispusa sa depui efort pentru a invata engleza.

Afla ceea ce te face speciala, chiar de la membrii cu care interactionezi online si mizeaza pe acestea. Nu incerca sa fii altcineva: pastreaza-ti zambetul pe buze si fii naturala!

Concentreaza discutia pe subiecte care te atrag, le cunosti si despre care iti face placere sa vorbesti. Atunci cand esti pasionata de ceva, vei atrage oameni cu entuziasmul si sinceritatea.

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.