Cand m-a parasit sotul pentru alta a fost cel mai bun lucru care mi se putea intampla!

Alina este unul dintre cele mai bune modele Standard Studio si astazi iti facem cunostinta cu ea, pentru ca este un exemplu nu doar in ce priveste performanta ei in videochat, ci sunt de admirat si ambitia, perseverenta si pozitivitatea ei. Alina este tipul de model matur, care a decis sa devina model dupa varsta de 40 de ani si este cu atat mai mult de apreciat cu cat stim cu totii ca dupa o viata intr-un anumit stil nu e usor sa te reinventezi, sa accepti schimbarea si mai ales sa profiti de noile oportunitati care ti se ivesc. Dar Alina este o femeie puternica si a reusit sa transforme o situatie dramatica, ce parea sa fie fara iesire atunci cand sotul a parasit-o, in cea mai buna decizie a vietii ei. Mai departe o lasam pe ea sa-si spuna povestea si speram sa te inspire si sa-ti dea incredere.

Povestea Alinei – model videochat

M-am maritat de tanara, asa cum era obiceiul pe la noi, cum facuse si mama si bunica. Sotul meu era din aceeasi comuna din judetul Arges si ne-am luat din dragoste. Era cu doi ani mai mare ca mine, lucra la un service auto, iar eu aveam grija de casa.

Nu pot sa spun ca nu eram fericita, pentru ca il iubeam pe Aurel si stiu ca ma iubea si el, am facut doi copii frumosi. Dar parca simteam ca lipseste ceva, ca putem sa fim mai mult, sa facem mai mult. In subconstientul meu, cred ca nu voiam sa raman doar la stadiul de casnica, dar inca nu realizasem asta.

Cand copiii au ajuns sa mearga la scoala, m-am angajat si eu la o alimentara, ca vanzatoare. Nu faceam nu stiu ce bani, dar ne prindea bine si cum baietii cresteau, am decis cu Aurel sa facem cumva sa ne luam casa noastra, sa nu mai stam cu socrii.

Asa a ajuns sa plece sa lucreze in Italia ca sa ne strangem banii pentru casa. Nu era situatia ideala pentru nicio familie, dar cu gandul la un viitor mai bun, am acceptat ideea. La inceput totul parea sa mearga perfect, Aurel trimitea bani in fiecare luna, iar eu ii puneam deoparte, ba chiar am luat si un credit de nevoi personale ca sa adunam suma mai repede. Ne mai lipseau cateva mii de euro ca sa achitam casa pe care ne-o doream cand atitudinea lui Aurel s-a schimbat complet.

Nu mai raspundea la telefon, nu mai trimitea nici bani si intr-o zi ne-am trezit cu el la poarta. Era cu o fetiscana de mana, nu avea mai mult de 20 de ani, si ne-a anuntat sec ca a decis sa se mute cu noua lui iubire la Bucuresti si ca are nevoie de banii pe care i-a trimis ca sa isi cumpere apartament acolo.

Am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare. Parca eram intr-un vis urat, nici n-am putut sa reactionez cand l-am vazut ca a luat toti banii, inclusiv suma pe care o luasem eu prin credit.

Toata lumea mi s-a naruit, toate sperantele de viitor mai bun s-au facut praf. Am fost inlocuita de una cu 20 ani mai tanara ca mine, am ramas singura, cu doi copii de crescut si cu o datorie consistenta la banca.

Am avut norocul sa am sprijin neconditionat din partea socrilor, care nu ne-au scos din casa si ne-au ajutat cum au putut. La o saptamana, insa, de la intamplare mi-am luat inima in dinti si am plecat la Bucuresti sa-l caut pe Aurel si sa imi cer banii inapoi. Imi dau seama acum cat de ridicol si de imposibil suna pentru ca habar nu aveam unde sa-l caut in tot Bucurestiul, dar nu aveam de gand sa-l las sa cheltuiasca banii mei, pe care inca ii plateam la banca. Desi nu stiam cum si unde sa-l caut, aveam cumva senzatia ca o sa-l gasesc si ca toata situatia o sa se rezolve. Asa ca am plecat la Bucuresti si tot drumul m-am gandit la toate lucrurile pe care aveam sa i le spun. Cand am ajuns in oras, am luat metroul si m-am dus la primul mall de care mi-a zis o fata din metrou. Era AFI Cotroceni. Si m-am plimbat de nebuna cateva ore, sperand sa ii zaresc la shopping, sau nici nu stiu la ce ma gandeam.

De la sotie parasita la model de succes

Eram disperata, simteam ca viata mea a luat sfarsit. La scurt timp, insa, aveam sa-mi dau seama ca faptul ca Aurel m-a parasit pentru alta e cel mai bun lucru care mi se putea intampla. A fost punctul de cotitura care mi-a oferit viata extraordinara pe care o traiesc acum.

poveste reala videochat
Uneori, cele mai grele momente din viata reprezinta, de fapt, o binecuvantare.

Evident, dupa cateva ore mi-am dat seama cat de imposibila era “misiunea” mea la Bucuresti si am pornit spre autogara, sa iau microbuzul spre casa. Pe strada am primit un fluturas cu Standard Studio. Mi se parea de necrezut oferta si am vrut sa-l arunc la primul cos. Insa un gand m-a oprit: Ce-ar fi sa merg sa vad despre ce e vorba, daca tot sunt aici.

Am intrebat in stanga si in dreapta si am ajuns in Piata Romana. Nici nu stiam exact ce inseamna sa fii model videochat, dar pe fluturas scria ca nu conteaza varsta, asa ca m-am gandit ca si eu, vanzatoarea de alimentara de 40 de ani, pot sa fiu un candidat. Nu m-am dus cu vreo speranta, cu prejudecati sau asteptari. Eram curioasa.

Imi aduc aminte ca am fost placut impresionata de atmosfera, de echipa, de faptul ca mi-au explicat cu detalii si fara perdea tot ce insemna aceasta activitate. Cand am ajuns la partea de castiguri, am ramas cu gura cascata. As fi putut sa-mi platesc creditul la banca in 2-3 luni!

In drum spre casa m-am tot gandit la ce as putea sa fac cu banii pe care i-as castiga: ne puteam muta cu copiii in locuinta noastra, imi puteam permite sa ii trimit la facultate…

M-am intors la Standard Studio a doua zi si am inceput sa lucrez. Nu a fost simplu, dar mereu am gasit un sprijin in traineri si ma simteam bine cand vedeam ca sunt admirata si dorita. Erau lucruri pe care nu le mai aveam cu Aurel de ani de zile si asa credeam ca e normal. Am descoperit la Standard Studio ca viata unei femei nu se termina la 40 de ani, ca poti sa fii apreciata la fel ca una de 20 de ani.

Norocul meu a fost ca am invatat putina engleza alaturi de copii, cand i-am ajutat la teme pentru scoala, asa ca am putut sa ma descurc.

Desigur, mi-am pus in cap ca vreau sa invat mai mult ca sa castig mai bine. Acum fac peste 3.000 de dolari pe saptamana. Am reusit sa imi platesc creditul si ne-am mutat la Bucuresti. Inca stam in chirie, dar nu am renuntat la visul sa avem casa noastra. Si stiu ca pot sa fac asta pe puterile mele, fara credit. Baiatul cel mare e la facultate, iar cel mic isi da BAC-ul anul asta.

Pe Aurel nu l-am mai cautat, dar l-am zarit din tramvai intr-o zi. Era singur, cu haine ponosite si parea batran. Nu stiu ce s-a intamplat cu el pentru ca nu ne-a cautat niciodata. Sper sa fie fericit, nu ii doresc raul, pentru ca atunci cand m-a parasit pentru alta mi-a facut un mare bine. Viata mea s-a schimbat cum nu credeam ca se poate si sunt recunoscatoare ca destinul mi-a scos in cale oferta de la Standard Studio. E un sentiment incredibil sa fii independenta financiar si sa iti permiti tot ce vrei, sa poti sa le oferi o viata buna copiilor tai.”

Mini Quiz Alina

Mini Quiz Alina

Cat a durat cel mai lung privat al tau?

Vreo 4 ore. Partea misto e ca se intampla saptamanal cu acelasi tip. Pur si simplu ii face placere sa stea de vorba cu mine.

Cel mai interesant lucru cerut in privat?

Cel mai ciudat lucru a fost de la un membru care a fost gimnast si voia sa vada daca reusesc sa-mi pun picioarele dupa gat. Faptul ca fac yoga, m-a ajutat sa-i satisfac dorinta 😉

Ce ti-ai cumparat din primii bani castigati din videochat?

Nu mi-am luat un obiect anume, ci am platit o parte din datorii si am iesit cu baietii mei la restaurant.

Ce crezi ca te face speciala in ochii membrilor?

Sunt o fire vesela si ma adaptez usor nevoilor lor.

Trei lucruri care s-au schimbat in bine de cand lucrezi la Standard Studio?

-Sunt independenta financiar si am mai multa incredere in mine decat am avut vreodata
-Reusesc sa le ofer copiilor mei o viata de vis
-M-am reinventat si sunt mai sexy decat eram la 20 de ani.

Prietenii/ familia stiu ca faci videochat? Ce parere au?

Stiu, la inceput m-au condamnat pentru ca nu intelegeau ce se intampla acolo de fapt. Apoi si-au dat seama ca sunt responsabila pentru deciziile mele si nu o sa-mi schimb viata doar ca sa le fac lor pe plac.

Ai pierdut “prieteni” din cauza inceperii acestei activitati?

Cei pe care i-am pierdut inseamna ca nu mi-au fost cu adevarat prieteni.

Ce sfat le-ai da modelelor incepatoare?

Sa treaca peste frici si indoieli si sa inceapa cu incredere. Poti sa iti schimbi viata in bine la orice varsta.

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.