Afla si tu cum sa-ti iei cadouri de lux, fara sa cheltui nici bani, nici timp!

standard-rewards-sursa-de-cadouri

Vad peste tot in jurul meu lumini colorate, simt miros de prajituri si aud chiote de copii. Suntem in Decembrie si intregul oras e cuprins de veselie. Pana aici, totul ma incanta. Ce nu-mi place e ca in perioada asta se spune ca oamenii sunt:

* mai sensibili
* mai calzi
* mai zambitori
* mai sufletisti
* si asa mai departe

Lista cuvintelor frumoase despre noi, specia umana, e lunga si plictisitoare, acum cand se termina anul. O compunem cu atentie si tragem linie sub ea ca sa adaugam concluzia:

”Să fim mai buni, măcar luna asta!”

Ce ati patit, dragii Mosului? Ne-a cerut Dumnezeu un raport si trebuie sa-l umplem cu fapte bune urgent? Care e faza?

craciun

Sincera sa fiu m-am saturat de povestea asta cu bunatatea. Cred ca ar fi suficient sa ne bucuram de atmosfera, fara sa ne laudam atat. Chiar nu am pretentia sa spuna cineva despre mine ca luna asta sunt mai buna. Chiar nu sunt.

* Sunt aceeasi Izabela care pe 1 Aprilie si-a pacalit parintii ca si-a pierdut memoria si nu ii recunoaste. Toata lumea a ras la gluma asta, in afara de ei. Au ras si ei cand s-au prins, dar era deja tarziu.

* Sunt aceeasi Izabela care in iunie a mancat dulciuri in exces. Vara mi-e pofta de dulce, n-am ce sa fac. Intr-o zi am despachetat o prajitura in supermaket si am mancat-o fara sa o platesc. Imi era pofta in clipa aia. Imi pare rau ca nu le-a iesit inventarul.

decoratiuni

Asta e, oamenii mai fac si nefacute. Suntem fiinte care incearca la nesfarsit sa-si corecteze gresile si ghici ce… Nu reuseste nimeni pentru ca nimeni nu e perfect.

Nu ma intelegeti gresit. Nu sunt Grinch. Dimpotriva, sunt fericita ca luna Decembrie vine pentru toti, nu doar pentru altruisiti si filantropi. Decembrie ne aduce tuturor zambetul pe buze pentru ca mancam bunatati, primim cadouri si muncim mai putin. Din toate astea cel mai mult imi place partea cu cadourile.

cadouri

Abia astept sa ofer si sa primesc ceva!

Impinsi de acest spirit al sarbatorilor, alergam prin magazine dupa produse cat mai speciale si abia asteptam sa impresionam pe cineva drag. Cu cat ne dorim mai tare sa fim mai originali, cu atat e mai dificila cursa catre cel mai misto cadou. Eu am alergat in cursa asta in fiecare an, pana acum. Gata cu nebunia asta!

Dragelor, vreau sa fac un anunt important: pentru mine anul asta a fost primul cand n-am mai scotocit prin mall-uri. Secretul? Un magazin online cu cele mai misto cadouri! E un magazin pe care il stiu toate fetele care lucreaza la Standard Studio, dar pun pariu ca nu s-au gandit cat de util este de sarbatori.

5, 4, 3, 2, 1… Este vorba despre…

STANDARD REWARDS!!! Poti citi totul despre acest program oferit de Streamate prin Standard Studio AICI.

Deschideti sampania! E descoperirea anului! Mie sa nu imi dati voie sa beau. Trebuie sa fiu lucida pentru ca mai am de oferit ceva. Am facut o lista de produse si mi-au mai ramas puncte bonus sa cumpar UN PARFUM! Dolce & Gabbana – The One.

parfum-docle-&-gabbana-the-one

 

Stiu ce o sa fac. Daca ma convingi cu un comentariu ca meriti acest cadou, PARFUMUL E AL TAU!

 

Iata ce am mai cumparat eu din Standard Rewards:

 

cadou-geanta-michael-kors

cadou-portofel-louis-vuitton

cadou-telefon-samsung-s7-edge

cadou-set-calvin-klein-euphoria

Lasa-mi un comentariu interesant si parfumul D&G The One va fi al tau.

Voi raspunde imediat dupa Anul Nou direct la comentariile din blog si voi desemna castigatoarea sau castigatorul.

Haide, sunt super curioasa sa citesc parerea ta.

La Multi Ani!

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.