Afla la ce riscuri te expui daca faci videochat pe Chaturbate

chaturbateDaca saptamana trecuta ti-am aratat care sunt dezavantajele daca faci videochat pe LiveJasmin, in acest articol iti explicam la ce riscuri te expui daca alegi sa lucrezi pe platforma Chaturbate. Ai vazut deja ca nu recomandam platformele de videochat Freemium pentru ca nu se bazeaza pe interactiune de calitate, au de multe ori reguli stupide si in detrimentul modelelor, iar plata se face sub forma de tips sau tokens, adica tu faci show si plateste cine vrea si – mai ales – daca vrea. Toate site-urile Freemium au aceste dezavantaje si chiar mai mult, asa ca iti dezvaluim pe larg la ce situatii sa te astepti daca vrei sa faci videochat pe Chaturbate, pentru ca tu sa poti alege cea mai buna varianta de site pe care sa lucrezi.

Stii deja ca platforma pe care lucrezi iti influenteaza intr-o mare masura castigurile, asa ca este important sa alegi varianta care sa iti ofere sansa sa iti maximizezi potentialul.

Chaturbate a prins amploare, deoarece este accesibil oricui, are foarte mult trafic si putine reguli. Trebuie sa intelegem, insa, ca acest trafic ridicat se datoreaza faptului ca este un serviciu Freemium, iar asta inseamna ca traficul este mare, dar slab calitativ.

Adica, serviciile Freemium atrag foarte multi privitori care nu vor consuma niciodata bani pe site si care se asteapta ca totul sa fie gratis. Pentru ca plata se face sub forma de tips sau tokens si plateste cine vrea si daca vrea, castigurile sunt mult mai mici si inconstante, in comparatie cu site-uri Premium precum Streamate.

Singura modalitate prin care poti ajunge la sume decente pe platforme Freemium este sa lucrezi pe mai multe site-uri, precum Chaturbate, in acelasi timp – lucru pe care nu ti-l recomandam!

Cand lucrezi pe mai multe site-uri Freemium, vei avea mii de privitori. Nu vei putea oferi niciodata atentia necesara fiecarui membru in parte si nu vei lega conexiuni. Astfel nu o sa ai membri fideli, precum pe Streamate, unde construiesti relatii de durata si ai mereu persoane care te cauta pentru ca le-ai placut. Iar secretul incasarilor mari e exact asta: sa ai persoane care se intorc mereu ca sa interactioneze cu tine.

Asta nu se intampla pe site-urile Freemium, pentru ca acolo nu ai interactiune de calitate. In primul rand pentru ca publicul acestor platforme este format in principal din freeloaders, adica cei care vor show-uri gratis. In al doilea rand, pentru ca site-urile Freemium se axeaza pe nuditate si vulgaritate si nu pe comunicare, ca site-urile Premium. Pe Freemium, privitorii sunt interesati doar de partea sexuala a modelului, iar asta nu e suficient sa ii atraga pe timp indelungat. In plus, pentru ca ai mii de privitori, nici nu ai cum sa te conectezi cu ei, sa te ocupi de ei, asa cum ai oportunitatea pe un site Premium, unde interactiunea este de multe ori one-on-one. Platformele Premium, asa cum este si Streamate, se bazeaza mai mult pe partea sociala – empatie, uneori prietenie – iar factorul sexual este doar un substrat.

Tocmai de aceea, pe Streamate, vei avea membri care te vor tine minte sau care te vor adauga la Favorites. Iar cand un membru adauga un model la Favorites, acesta va primi o alerta SMS ca modelul “x” este online. Vor reveni pentru a petrece timp cu tine, iar asta inseamna incasari mai mari. Membrii care revin si te frecventeaza sunt cei mai importanti din punct de vedere financiar, deoarece poti face bani la cateva minute dupa logare si reprezinta o sursa constanta de castiguri.

Minusuri Chaturbate

Pe langa toate aceste dezavantaje pe care orice site Freemium le are, ti-am pregatit o lista detaliata cu riscurile care te asteapta pe Chaturbate:

  • Incepi de la 0.

Site-ul nu te ajuta cu nimic ca sa iti creezi propriul public. Trebuie sa faci totul pe cont propriu, ceea ce poate sa fie descurajant pentru un model la inceput de drum. In schimb, pe Streamate noile modele sunt promovate pe site, au o sectiune speciala “New Models”, unde membrii le pot cunoaste, iar acestea pot castiga sume frumusele inca din prima zi. Mai mult, pe langa faptul ca Chaturbate nu te ajuta sa iti creezi clientela, e si extrem de greu sa faci membrii sa revina la tine pentru ca totul e pur sexual, cu foarte putina interactiune sociala. Degeaba ai constant 20-30 de privitori, pentru ca majoritatea asteapta un show gratis sau ofera tip-ul cel mai mic (1 token = $0.05). Este ceva obisnuit sa ai chiar si cateva sute de privitori (uneori mii) in acelasi timp, insa doar 1-2 sa dea tips. Asadar, pe Chaturbate castigi foarte putin la inceput, spre deosebire de Streamate, unde promovarea din partea site-ului te ajuta sa ai castiguri mari inca din primele zile.

  • Site-ul poate fi accesat de oricine, de oriunde.

Daca nu vrei sa stie toata lumea ca faci videochat, Chaturbate este cea mai proasta alegere, pentru ca oricine poate intra pe site si nu exista restrictii asupra publicului, ca pe site-urile Premium.

Chaturbate poate fi accesat de oricine si de oriunde, doar Statele Unite si Canada pot fi blocate, in timp ce pe Streamate, multe tari sunt blocate, inclusiv Romania. Astfel, sansele sunt minime sa te intalnesti online cu un cunoscut sau sa afle despre activitatea ta oameni care nu doresti sa stie. Mai mult, ca sa devii membru Streamate, trebuie sa completezi datele financiare si numele real, iar asta inseamna ca publicul este mult mai serios si mai dispus sa cheltuiasca bani.

  • Nuditate excesiva.

Daca pe site-urile Premium, in modul “free” doar socializezi si nu ai voie sa fii dezbracata, Chaturbate este recunoscut pentru vulgaritate. Asteapta-te sa trebuiasca sa fii goala tot timpul ca sa multumesti privitorii, iar ei sa presupuna ca esti obligata sa le indeplinesti orice cerere, fie ca te simti confortabil sau nu.

  • Castiguri “la noroc”.

Castigurile se bazeaza pe tips: poti avea o zi in care faci $100+ si altele in care abia daca strangi $2.5-$5. Un token valoreaza doar $0.05 pentru model, in timp ce pe site-urile premium castigi $1-2 pe minut. Astfel chiar si in cea mai proasta zi pe Streamate, castigi mult mai mult decat ai face-o intr-o zi obisnuita pe Chaturbate.

  • Totul se inregistreaza.

Cel mai mare risc la care te expui pe Chaturbate este faptul ca activitatea ta online este inregistrata. Tot ce faci pe Chaturbate se inregistreaza pe: https://cbcam2cam.com

Asadar, facand videochat pe Chaturbate, poti uita complet de anonimatul pe care ti-l ofera un site premium de videochat.

CTA block Streamate

STANDARD STUDIO E RECOMANDAT DE STREAMATE, CEA MAI MARE RETEA DE VIDEOCHAT DIN LUME

Stiai ca Standard Studio lucreaza doar cu Streamate?


Vreau sa fac videochat pe cel mai bun site »

 

Afla mai multe pe https://standardstudio.ro

De ce este Streamate cea mai buna alegere?

Streamate este cea mai cunoscuta platforma Premium de videochat din America, site pe care romanii nu-l pot accesa si unde interactionezi cu un numar restrans de membri, predominant americani si cu o situatie financiara foarte buna.

Adica intimitatea ta este asigurata si beneficiezi de trafic de calitate. In plus, faptul ca lucrezi pe un singur site si te concentrezi pe comunicarea corecta cu membrii, inseamna automat castiguri mai mari, decat daca ai lucra pe mai multe site-uri simultan, concentrandu-te pe nuditate si sexualitate.

Pe Streamate, modelele sunt platite pe minutul de interactiune online cu membrii, dar exista si un mod bazat pe tips, mult mai bine implementat decat pe Chaturbate. Se numeste Gold Show si ofera multiple beneficii modelelor. Spre deosebire de Chaturbate, aici show-ul incepe abia dupa ce banii s-au strans si il pot urmari doar cei care au participat financiar. In schimb, pe Chaturbate totul este la liber, poate privi oricine si nu exista nicio garantie de plata. Daca vor, pot lasa un tip, daca nu, nu.

Politicile Streamate protejeaza si incurajaza modelele sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, intr-un mediu online sigur si anonim. Totodata, recompenseaza masiv modelele care isi dovedesc implicarea si dorinta de crestere.

Acum ca ai vazut la ce riscuri te expui pe Chaturbate si ce putina protectie si castiguri iti ofera site-urile Freemium, suntem convinsi ca vei alege sa lucrezi pentru un site Premium. Credem ca Streamate este cea mai buna alegere pentru ca ofera mult sprijin modelelor si le ajuta sa ajunga la potentialul maxim.

Asadar, daca iti doresti sa lucrezi pe o astfel de platforma, vino la Standard Studio.

Lucram doar cu Streamate si iti oferim si training pe model american ca sa castigi banii la care ai visat. Programeaza-te la un interviu si vino sa lucrezi la cel mai tare site Premium din lume!

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.