10 motive sa investesti in propriul studio de videochat

Poate ai niste bani pusi deoparte, ai primit vreo mostenire si vrei sa ii investesti, sau nu ai niciun leu, dar stii ca poti sa iti faci un credit si sa iti incepi propria afacere. Si nu e nimic ce sa-ti doresti mai mult decat sa fii propriul tau sef si sa si ai succes. Sa stii ca lucrezi pentru tine si sa iti vezi afacerea cum creste si cum visurile tale devin realitate.

Oricare ar fi situatia, niciodata nu a fost un moment mai oportun sa iti deschizi o afacere. Stii cum se spune, sa astepti momentul cel mai potrivit inseamna ca nu o sa faci niciodata nimic. Dar nu e cazul tau, tu vrei sa iti iei viata in maini, sa nu mai depinzi de sefi si vrei sa faci multi bani. Iar cu franciza Standard Studio mergi la sigur. In niciun alt domeniu nu o sa intri mai repede pe profit si nu poti sa incepi cu o investitie atat de mica. In plus, reteta Standard Studio s-a dovedit deja eficienta: modelele noastre sunt cele mai bine platite din industrie, iar Streamate, cel mai tare site de videochat din lume ne acorda promovare preferentiala si ne numeste cu mandrie “Preferred Studio”.

Am intocmit o lista de 10 motive concrete pentru care este o idee excelenta sa iti deschizi propriul Standard Studio. Noi avem deja reteta succesului si tu primesti o afacere la cheie care iti aduce profit din primul an. Iata si cele 10 motive pentru care iti recomandam sa achizitionezi franciza Standard Studio:

1. AI CASTIGURI MARI

Videochatul este un domeniu cu potential financiar extraordinar.

Cu o investitie relativ mica, doar 25.000 de euro, ajungi sa dobandesti averea la care ai visat intr-un timp foarte scurt. Amortizarea investitiei se intampla intr-un timp record. Cu 15 modele cu incasari minime, sau cu 10 modele cu incasari medii, iti recuperezi investitia in numai 12 luni.

2. E O INVESTITIE SIGURA

Este o afacere sigura, pentru ca activitatea de videochat este perfect legala. Atata timp cat se respecta toate obligatiile fiscale aferente veniturilor incasate, exisa un cadru legal clar de desfasurare a activitatii. Mai mult, Standard Studio iti ofera toata consultanta de care ai nevoie ca sa incepi. Franciza Standard Studio inseamna ca primesti solutia juridica la cheie pentru un studio profesional si profitabil.

3. ESTE USOR

Pentru ca iei franciza, drumul tau in antreprenoriat este deja batatorit. Trebuie doar sa te lasi ghidat de experti, de cei care au testat si confirmat deja cele mai bune metode.

Nu mai trebuie sa te gandesti cum sa creezi proceduri si sa construiesti un sistem performant pe baza caruia sa functioneze afacerea, pentru ca primesti toate acestea prin contractul de francizare.

Incepand de la gasirea locatiei potrivite, la formarea personalului, la metoda de training prin lectii video a modelelor, la campaniile de marketing si promovare, pana la cele mai detaliate aspecte, cum ar fi protocolul de curatenie, Standard Studio iti da solutia la cheie pentru a deschide si rula un studio profesional de videochat.

4. PRIMESTI O RETETA CARE FUNCTIONEAZA PERFECT

Stii deja ca modelele Standard Studio au cele mai mari castiguri din domeniu. Pe parcursul celor 7 ani de functionare in Romania, am rafinat metoda American Standard direct cu modele din Romania, ca sa atingem potentialul maxim al fiecarui model. Daca achizitionezi franciza, nu mai este nevoie sa gasesti tu metoda care functioneaza, doar aplici ceea ce noi am inventat si am adaptat de-a lungul anilor pentru cele mai bune rezultate. Ai un brand puternic si de incredere in spate si nu mai e nevoie sa iti consolidezi pozitia pe piata. Am facut-o noi deja 🙂

5. ESTE RAPID

In niciun alt domeniu nu exista o crestere atat de rapida a veniturilor, inca din prima zi de lucru. Modelele vor ajunge extrem de repede in topul celor mai bune modele, iar asta inseamna incasari ridcate intr-un timp scurt. Cum spuneam si mai sus, o sa-ti recuperezi investitia si o sa ajungi pe profit inca din primul an. In alte industrii acest timp este, de obicei, mult mai indelungat.

6. ESTE UN BUSINESS CU POTENTIAL MARE

Videochatul este un domeniu profitabil, iar piata este in continua expansiune, asa ca este momentul perfect sa devii antreprenor si sa iti deschizi un studio. Mai ales in provincie, unde oportunitatile de angajare sunt reduse, si salariile mici, operarea unui studio este extrem de profitabila, pentru ca vei gasi imediat multe persoane dornice sa invete si sa devina modele de top. In plus, un avantaj super la franciza Standard Studio este faptul ca iti garantam exclusivitate in teritoriu. Asta inseamna ca nu o sa acordam franciza altcuiva in zona ta, deci nu trebuie sa iti faci griji pentru concurenta.

7. ITI OFERIM CERTIFICARE DE PERSONAL

Pe langa solutia la cheie pentru deschiderea si operarea studioului, in pachetul de francizare iti oferim si cursuri de formare a personalului administrativ, precum si certificarea acestora, in urma unui examen, cu diplome acreditate in reteaua Standard Studio. Astfel vei avea echipa ta de traineri profesionisti care o sa fie experti in cele mai bune tehnici ca sa genereze incasari mari cu modelele tale.

Mai mult, si modelele beneficiaza din partea Standard Studio de training, cu lectii video simple de inteles si usor de aplicat care sa le maximizeze performantele.

8. PLATI RAPIDE

Doar in reteaua Standard Studio, platile se efectueaza de catre site-ul partener saptamanal. La doar 5 zile dupa terminarea saptamanii de lucru ti se vor trimite incasarile modelelor din saptamana respectiva, si vei putea la randul tau sa le efectuezi platile. Acest avantaj va fi un atu al studioului tau in recrutarea de modele si este un avantaj competitiv extraordinar pentru studioul tau.

9. ESTE O AFACERE DE VIITOR

Fie ca ne place sau nu, interactiunea online ocupa un loc tot mai important in vietile noastre. Dovada cea mai la indemana este popularitatea aplicatiilor de dating si a retelelor sociale. Este evidenta nevoia societatii de apartinere, de comunicare, de interactiune, asadar videochatul nu isi va pierde din fani in viitor, ba dimpotriva.

Standard Studio este partener exclusiv al celui mai mare site de videochat din lume, Streamate.com, care are in prezent peste 70% din piata de videochat la nivel mondial. Sa iei o franciza Standard Studio acum, inseamna, practic, sa intri in cel mai profitabil domeniu al momentului, cand se afla in plina ascensiune. Cum spuneam, nu exista moment mai bun decat acum, ca sa iti deschizi propriul studio.

10. PROMOVAREA O FACEM NOI

Stim, nu este deloc usor sa cresti o idee de la zero, sa o promovezi, sa-ti castigi si sa-ti mentii locul pe piata. Nu e simplu sa construiesti un brand nou, sa te faci cunoscut si demn de incredere si, in acelasi timp, sa tii piept concurentei. Inseamna timp si multi bani cheltuiti pe marketing. Insa, daca iei franciza Standard Studio, scapi si de grija aceasta, pentru ca oferta noastra include promovarea studioului tau. Ne ocupam noi de partea de promovare in plan local si includem si studioul tau in campaniile de marketing national a intregii retele Standard Studio.

Inca nu te-ai convins? Iata ce spun francizatii nostri:

Cred ca este mai bine sa te alaturi unei echipe castigatoare, decat sa incerci singur, cu resurse limitate, sa concurezi pe o piata pe care nu o cunosti in totalitate. Cu Standard Studio am primit o solutie la cheie, deja testata si care functioneaza cu succes. Avem acces la cursuri complete de certificare a angajatelor, lectii video pentru modelele pe care le recrutam, campanii de promovare complete pentru cresterea afacerii, lista completa de furnizori pentru serviciile esentiale si sprijin constant. Asta inseamna ca atat noi cat si modelele castigam maxim din prima zi de activitate online.”, arata Andreea Cimpoeru, care a achizitionat deja franciza Standard Studio.

Tu ce mai astepti? Afla toate detaliile AICI si incepe sa iti dezvolti propria afacere. Te asteptam cu drag in reteaua Standard Studio.

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.